Celebrity News

Ćerka Željka Joksimovića svojom pesmom pokorila Rusiju: Osvojiću i domaću scenu!

Ćerka Željka Joksimovića Mina je postigla veliki uspeh u Rusiji sa svojom najnovijom pesmom koju je komponovala, napisala i otpevala.

Ćerka Željka Joksimovića svojom pesmom pokorila Rusiju: Osvojiću i domaću scenu!

Instagram

Ponos i dika Željka Joksimovića jeste njegova mezimica, ćerka iz prvog braka Mina koja je svojom pesmom “Run Away” napravila ogroman uspeh.

Trenutno se pesma nalazi na svim top listama i radio stanicama širom Rusije i baltičkih zemalja kao i na TV kanalima.

Mina je oduševljena kako njena pesma osvaja strana tržišta i najavila da je Evropa sledeća. Njen poznati otac joj je pružio veliku podršku i pomagao joj u studiju.

- Sve što se sada dešava i veliki uspeh pesme “Run Away” nisu slučajni, jer iza svega stoji moje dugogodišnje muzičko obrazovanje, ali svakako da ovakav odjek nisam očekivala. Završila sam osnovnu i srednju muzičku školu, i studije se bliže kraju, a već nekoliko godina sam u kontaktu sa inostranim producentima koji znaju za moj rad i dopada im se – kazala je Mina.

Pročitajte: Ćerka Željka Joksimovića dobila poslovnu ponudu koja se ne odbija

 

– Kontaktirao me je producent iz Poljske i poslao mi aranžman za pesmu „Run Away“, a ja sam napisala tekst i otpevala je.

Mina kaže da je u studiju dok je snimala pesmu bio i njen otac Željko čije joj je mišljenje veoma važno.

- I tata i ja želimo da sve uvek bude savršeno i kada sam otpevala pesmu oboje smo bili zadovoljni. Što bi se reklo – on je aminovao da je baš kako treba. On i mama su moja najveća podrška – rekla je Mina za K1.

Kako kaže mlada pevačica već duže vreme se bavi muikom i plan joj je da se posveti našoj, domaćoj muzici.

- Nadam se da ćete uskoro čuti sve na čemu sam radila jer je muzika ono čime želim da se bavim. Presrećna sam zbog pesme „Run Away“ i divan je to osećaj kada vam kažu da jedna od 150 pesama u Rusiji dobije tako visoku ocenu, ali pesma sada ima svoj put, a moji planovi su vezani za našu zemlju – poručila je Mina Joksimović.

Pesma „Run Away“ pravi je hit u Rusiji, Poljskoj, baltičkoj i skandinavskim zemljama u kojima vlada top-listama na radijskim stanicama, ali se „vrti“ i na TV kanalima.

Komentari (0)

Loading