Celebrity News

Željko Joksimović: Porodica je moje utočište

Za Željka Joksimovića porodica je oslonac u svim teškim vremenima. Supruga Jovana i deca Kosta Ana i Srna su njegovo utočište i zbog njih ne gubi veru u bolje sutra.

Željko Joksimović: Porodica je moje utočište
 Željko Joksimović veruje da će situacija s pandemijom koronavirusa uskoro da se normalizuje i trudi se da ne gubi nadu i veru u bolje dane.
 
- Pripremam se za normalnost koja sigurno dolazi. Pokušavam da budem strpljiv, da ne kukam, pogotovo jer smo suočeni s toliko bolesnih, umrlih, i da u svemu tome nađem snagu i veru u to da ćemo ponovo umeti da se zajedno radujemo. Dakle, mogao bih reći da se bavim nadom. Ubeđujem sebe da ne smem da prestanem da verujem. I trudim se da razumem one koji ne veruju. Hvala Bogu, imam porodicu, kao utočište, prijatelje, kao podršku, i vlastitu tvrdoglavost koja mi ne dozvoljava ni da pomislim da možemo da budemo poraženi. To ne dolazi u obzir - rekao je popularni muzičar u intervjuu za "Dnevni avaz" i istakao da je televizijske kanale pokrenuo da bi onoliko koliko je u njegovoj moći menjao svet, pre svega zbog svoje dece.
 
 
Sa suprugom Jovanom Joksimović povezan je i profesionalno, ona vodi jutarnji program na televiziji koja je u njegovom vlasništvu.
 

Pročitajte: Željko Joksimović: Ne savetujem Jovanu o njenom poslu - radi ga najbolje u ovoj zemlji

 
 
- Mi smo počeli kao tim, i nastavljamo, kao tim. Samim tim, i kada ne radimo iste stvari, mi ih zajedno živimo, pričamo o njima, proživljavamo ih, podržavamo se. Tako da se, suštinski, ništa nije promenilo - kaže Željko.
 
 

Komentari (0)

Loading