Celebrity News

Bez titule i daleko od domovine: Danas mali Arči proslavlja drugi rođendan!

Mali Arči, prvorođeni sin Megan i Harija danas proslavlja svoj drugi rođendan. Daleko od domovine i bez titule, za razliku od svih ostalih praunuka kraljice Elizabete, mali Arči imaće proslavu koju će sa njim obeležiti tata i mama.

Bez titule i daleko od domovine: Danas mali Arči proslavlja drugi rođendan!

Posle intervjua, koji su Megan i Hari dali Opri Vinfri, danima se pričalo samo o tome, zašto maleni Arči neće dobiti titulu princa? Megan je tada istakla da je strašno što prvi član kraljevske porodice, koji je mešane rase, neće dobiti zaštitu, koja bi došla sa prinčevskom titulom.

Ipak, pravo na prinčevsku titulu, malernom Arčiju oduzeo je Džordž V, koji je doneo zakon o tome da su prinčevi i princeze unuci monarha po muškoj liniji, kao i najstariji sin najstarijeg sina princa od Velsa, što znači da je u liniji nasledstva, maleni Arči predaleko od prinčevske titule. Ipak, kraljica Elizabeta je napravila izuzetak kada su u pitanju deca princa Vilijama, pa Šarlot i Luis takođe imaju prinčevsku titulu, umesto da je ima samo njihov brat Džordž.

Pročitajte: Da li je Megan omanula? Astrolog Lejdi Di otkrio najbolje datume za srećan brak!

Kada je Arči u pitanju, ustupak nije napravljen, što je bio jedan od razloga da se Hari i Megan povuku sa kraljevskih dužnosti i napuste Veliku Britaniju.

Ipak, iako je bez titule i daleko od domovine, članovi kraljevske porodice nisu propustili priliku, da tradicionalnom čestitkom iskažu svoju ljubav prema preslatkom mališanu, pa rođendanske želje sa dvora nisu izostale.

- Želimo Arčiju Mountbaton - Vindsoru srećan drugi rođendan - stoji na zvaničnom "Instagram" profilu kraljevske porodice.

I stric Vilijam i strina Kejt, takođe su Arčiju, koga nisu videli osamnaest meseci, čestitali rođendan:

- Želimo Arčiju srećan drugi rođendan - piše na njihovom "Instagram" profilu.

Pročitajte: Otkriven razlog zašto Megan i Hari nisu poveli Arčija kod kraljice Elizabete

Ponosni roditelji malog Arčija obeležiće mališanov rođendan u udobnosti i intimi porodičnog doma u Sjedinjenim Američkim Državama, uz puno ljubavi i osmeha.

Komentari (0)

Loading