Celebrity News

Bila je zvezda Survajvera, a kada se udala za Srbina i povukla se iz javnosti: Ovako danas izgleda Martina Vrbos (foto)

Martina Vrbos, velika zvezda hrvatske mutičke scene pevala je prateće vokale Radetu Šerbedžiji i Đoletu Balaševiću, a široj publici posebno je ostala upamćena po strastvenim borbama u Survajveru. Udala se za Bogoljuba Vidakovića, rodila dvoje dece i nestala iz javnosti, a onda nas je nedavno oduševila svojim izgledom...

Bila je zvezda Survajvera, a kada se udala za Srbina i povukla se iz javnosti: Ovako danas izgleda Martina Vrbos (foto)

Martina Vrbos se čini se vraća na scenu, posle pet godina duge pauze, koju je napravila kako bi se posvetila porodici.

Pevačicu su paparaci nedavno fotografisali na jednom beogradskom događaju, a reakcije na njen novi izgled su bile oduševljavajuće.

Ata Images

 

Ležerna, besprekorno stilizovana mama, Martina Vrbos prošetala je svoj novi izgled ulicama Beograda. Drastično je smršala, kosu je ošišala na long bob, a trendi outfitom oduševila je modne znalce.

O svom neverovatnom uspehu, kada je kilaža u pitanju, Martina je nedavno govorila za portal Nova.rs:

– Ja sam kraljica kila. Namenski sam smršala 600 kilograma (smeh). Pre nekoliko dana sam čitala: „Šok! Martina smršala 74 kile“. Mislim se – brate, kako dođeš do broja 74. Bila sam debela, ali ja se baš dobro slikam i dosta sam fotogenična. Idem u „Kango klub“ u Beogradu i đipam na tim nekim cipelama. Skačem po 45 minuta i topim se. Ima tu još preostalih kilica, ali rekla sam sebi da ću biti baš prava riba i da ću biti zategnuta kao praćka. Kad se pojavim mršava, onda će da se priča da sam smanjivala želudac ili da sam bolesna - otkrila je Martina i dodala:

Pročitajte: Tajno venčanje na moru - Udala se Martina Vrbos (foto)

Boško Karanović

 

– Kad je u pitanju ta ishrana, pokušavam da budem na autofagiji, i dobro mi ide gladovanje.

Pevačica sada radi na novom albumu, a njenom povratku i promeni obradovao se veliki broj fanova, koji nestrpljivo čekaju da Martina Vrbos ponovo zapeva.

Komentari (0)

Loading