Celebrity News

Nije krhka plavuša: Bojana Ristivojević obožava opasnost, ovo su njene tajne navike (foto)

Bojana Ristivojević napravila je mali predah od profesonalnih obaveza i posle praznika zaputila se s prijateljima na Zlatibor, gde je uživala u ukusnim specijalitetima ispod sača i dugim šetnjama.

Nije krhka plavuša: Bojana Ristivojević obožava opasnost, ovo su njene tajne navike (foto)

Šarmantna voditeljka jutarnjeg programa TV Prva tom prilikom obišla je  "El paso city", turističku atrakciju, gde je napravila divne fotografije.


 

Takođe se po prvi put oprobala u vožnji helikoptera, a to iskustvo podelila je i sa svojim pratiocima na “Instagramu”.

Privatna Arhiva

 

Svaki slobodan trenutak Bojana koristi da ode iz grada, priroda je opušta, a ne krije da se najugodnije oseća kada je s porodicom i prijateljima u rodnom Zvezdu. 

 

 

 

Već neko vreme je u skladnoj emotivnoj vezi,  a mada o svom izabraniku nikada nije želela da govori svojevremeno nam je priznala da bi romansu volela da podigne na viši nivo i ostvari se u ulozi majke.

-Već neko vreme puštam da mi se stvari dešavaju spontano. Kad god sam nešto planirala, krenulo je po zlu, pa zašto da trčim pred rudu, što bi naš narod rekao? Videćemo, šta treba da se desi, desiće se. Ne mogu ništa da prognoziram, ali otkako sam postala tetka, prvi put sebe mogu da zamislim u ulozi majke. Verovatno mi se budi materinski instinkt. (smeh) 

 

 


 

Komentari (0)

Loading