Celebrity News

Povod za tračeve: Zašto je Aleksandra izbrisala Filipovo prezime sa svog Instagrama?

Autor: | 08/05/2021

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović trebalo bi sledećeg meseca da proslave tri godine braka, a čini se da nikad kao sada nisu bili na udaru tračeva i tabloida.

Povod za tračeve: Zašto je Aleksandra izbrisala Filipovo prezime sa svog Instagrama?

Nakon što ih je poznata emisija koja se bavi praćenjem selebritija nekoliko nedelja optuživala da pokušavaju da zataškaju probleme u svom odnosu, Aleksandra je izbrisala Filipovo prezime sa svog Instagram naloga i stavila svoje devojačko i tako pokrenula novu seriju nagađanja šta se dešava iza zatvorenih vrata njihove vile na Bežanijskoj kosi.


Osim toga, ona je na svojim storijima objavila da je sa sinom Aleksandrom otputovala na odmor, dok Filipa još uvek nije prikazala na snimcima. 

Pročitajte: Veliki dan za porodicu Živojinović - Ponosna mama Aleksandra Prijović nije krila emocije!


Budući da ovaj par nije imao nijedan problem niti u vezi niti u braku, a svi ih revnosno pratimo pet godina koliko su zajedno, sve ovo može biti samo njena odluka da se u javnosti predstavlja onako kako ju je publika i zavolela - kao Aleksandra Prijović i ne mora da znači da je par u problemima. 


Pošto je folk zvezda uvek bila otvorena za razgovor sa medijima, ne sumnjamo da će potez brisanja prezimena Živojinović sa svog Instagrama vrlo brzo i objasniti. 
 

Komentari (0)

Loading