Celebrity News

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić: Romantično putovanje na Arubu (foto)

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić već 11 godina u skladnoj su vezi, koju povremeno vole da začine romantičnim, egzotičnim putovanjima.

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić: Romantično putovanje na Arubu (foto)

Meksiko, Dominikana, Jamajka, Kolumbija samo su neke od destinacija koje je tokom godina glumački par posetio, a zanimljive detalje i iskustvo rado je delio sa pratiocima na “Instagramu”. Ovog proleća komičar i njegova izabranica posetili su Arubu, ostrvo smešteno u južnom Karipskom moru poznatom po Divi-Divi drveću, bujnim kaktusima aloe, flamingosima i interesantnom noćnom životu.

Pročitajte: Glumac Andrija Milošević - Slobodan čovek ne živi u kavezu!

Instagram

 

Skladni par već nekoliko dana uživa u nestvarno belim peščanim plažama, mirisu tirkizno plavog mora, zvucima talasa, ali i poslasticama specifičnim za to podneblje.

Pročitajte: Andrija Milošević spreman je za novi životni izazov-Posvetiću ga njoj!

 

 

 

 

Plan im je da napune baterije za nove poslovne poduhvate i oslobode se stresa, koji je često, u njihovom slučaju, posledica burnog temperamenta.

- Na prvu loptu Andrija je temperamentniji, ali na kraju dana uvek on smiruje vatru. Svadljive sam prirode, brzo planem, a sporo se gasim i često me izbace iz takta najveće moguće gluposti. To mi je jedna od najvećih mana. Od njega učim da ne treba preozbiljno shvatati život i svaku prepreku koju donosi i da se nekada samo treba opustiti i prepustiti, bez obzira na ono što nam se dešava - rekla je ranije Aleksandra, koja s komičarem priželjkuje svadbu, ali tvrdi da za organizaciju i planiranje nema vremena.

- Volela bih da našu ljubav proslavimo sa prijateljima i porodicom i verovatno će se to desiti jednog dana, ali ne znamo kada ‒ otkrila je ona. Andrija, s druge strane, ne pridaje značaj formalnoj zajednici, tvrdi da mu je sa Aleksandrom i ovako veoma lepo, ipak nije krio da bi voleo da ljubav krunišu potomcima.

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda dođete do jednog momenta kada to pomislite. U stvari, život istinski morate da živite bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete ništa da kalkulišete, a posebno ne decu - govorio je on.

 

Komentari (0)

Loading