Celebrity News

Fotografija koju ćete želeti da pogledate opet: Piksijeva supruga ima 55, a izgleda kao devojčica!

Izgled Snežane Stojković oduvek je bio tema brojnih komplimentara. Lepa supruga Dragana Stojkovića Piksija, u koju je fudbalska legenda, Piksi, i posle tri decenije ludo zaljubljen, bliži se šezdesetima a još uvek izgleda poput devojčice.

Fotografija koju ćete želeti da pogledate opet: Piksijeva supruga ima 55, a izgleda kao devojčica!

Iako je svima već dobro poznato da je Snežana Stojković, koja ima 55 godina i troje dece, prava lepotica, s vremena na vreme, njene fotografije, ostave nas bez daha.

Naime, poslednja fotografija, koju je povodom dana majki objavila Anja Valente, postala je povod, da se Snežani Stojković udeli još koji kompliment.

Instagram

 

Osmh od milion dolara i besprekorno izvajano telo, daju Snežani izgled devojčice, a niko ne bi ni pomislio da je reč o ženi, koja je već baka dveju devojčica.

Uvek savršeno stilizovana, savršenih manira i besprekorne lepote, Snežana ne samo da je prva dama fudbala, kako je zovu domaći mediji, već i lepotica, koja je uspela da osvoji jednog od najvećih fudbalskih asova i zadrži ga pored sebe čak trideset godina.

Pročitajte: Piksijeva supruga blistala na rođendanu - Zaljubljeni pogled i aplauz za ljubav (video)

Ata Images

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla je jednom prilikom za naš magazin.

 

Komentari (0)

Loading