Celebrity News

Priča se da je zet ne voli: Novi potez Vesne Zmijanac otkriva šta ona ZAISTA misli o Relji

Vesna Zmijanac i Relja Popović - šuškalo se u medijima da su u svađi jer zet ne dozvoljava da se Vesna meša u njihove privatne stvari.

Priča se da je zet ne voli: Novi potez Vesne Zmijanac otkriva šta ona ZAISTA misli o Relji

Dugo se spekulisalo o navodnim svađama sa zetom Reljom Popović i da su on i Nikolija navodno napustili njen stan upravo zbog nesuglasica koje su imali.

Iako Vesna Zmijanac poseduje nekoliko luksuznih stanova u centru grada koje je želela da ustupi svojoj jednici i njenoj porodici, oni su odlučili da se smeste na drugim lokacijama. Relja ne želi da njegova porodica živi u nekretnini svoje svekrve već žele da budu samostalni bez Vesninog uplitanja.

Kako se popularni muzički par uglavnom krije od javnosti, na pitanja ovakve prirode ne želi da komantariše.

Sada mediji bruje o navodnoj Vesninoj kupovini novog stana u strogom sentru grada u vrednosti od 200. 000 evra za Nikoliju, što će se, s obzirom na ovakve odnose,  ispostaviti da nije tačno.

Pročitajte: Vesna Zmijanac u panici zbog bebe - Trudna Nikolija ne sluša nikoga!

Vesna Zmijanac je na navode da je u svađi sa zetom sveojevremeno komentarisala:

- Nakon pet godina šta da kažem osim da je odličan. Mislim da me mnogo voli. Neće da prizna, ali imam taj osećaj. Ja njega volim isto kao i Nikoliju, i uglavnom Nikolija strada više nego on. Rea je plod njihove ljubavi i ona je nešto posebno u mom životu. Ljubav ćerke i unučeta je ne uporediva. Mi kad smo mladi rađamo decu i ne znamo ništa, a kad dobijete unuče tad ste zreli i znate i da čuvate i da volite onako kako treba - rekla je Vesna. 

 

Komentari (0)

Loading