Celebrity News

Vesna Zmijanac u panici zbog bebe: Trudna Nikolija ne sluša nikoga!

Autor: | 10/03/2021

Zabrinuta Vesna Zmijanac navodno strahuje za trudnoću svoju ćerke Nikolije i predložila je izolaciju koja joj može pomoći da se oseća bezbedno.

Vesna Zmijanac u panici zbog bebe: Trudna Nikolija ne sluša nikoga!

Zabrinuta Vesna Zmijanac je, navodno, u panici jer se boji za bebu i Nikoliju, jer je pandemija korona virusa u jeku.

Kako je ranije Nikolija imala spontati pobačaj pre nego što je rodila devojčicu Reu, Vesna se brine da se tako nešto ne ponovi.

Vesna strahuje da se trudna Nikolija ne zarazi koronom i predlaže da se izoluje u njenoj kući na Bukulji, ali ona ne želi ni da čuje.

- Nikolija je tek nedavno saznala da je u drugom stanju i odmah je rekla mami. Vesna se rasplakala od sreće, a onda je počela da brine i za ćerku i za unuče. Plaši se kako bi korona virus mogao da utiče na plod, ali i na Nikoliju ukoliko bi se zarazila. Ona smatra da je za njenu ćerku najpametnije da se do porođaja izoluje na planini kako ne bi dobila kovid - kaže izvor Informera blizak Vesni Zmijanac.

Pročitajte: Ćerka je nagovara da ide "pod nož" - Vesna Zmijanac će napraviti ovu promenu na licu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

On objašnjava da je Nikolija majčin predlog odbila bez razmišljanja jer joj ne pada na pamet da napušta Beograd. Bez obzira na to što je trudna i što epidemija bukti, ona ne planira da se smiri.

- Nikolija se viđa često sa prijateljima, izlazi po restoranima i ne može da zamisli svoj život na selu. Njoj bi tamo posle dva dana dosadilo. Ne zanima je da vodi računa o bašti, da kuva svakog dana. Ona ume nedeljama da ne uđe u kuhinju jer uglavnom naručuju klopu ili odlazi sa Reljom u restoran. Objašnjavala je Vesni da ne može da živi na Bukulji, gde joj je prva radnja udaljena nekoliko kilometara, i da odmah zaboravi na to da će ona održavati trudnoću van grada - objašnjava izvor za gorepomenuti list.

Pročitajte: Kafana je kriva - Vesna Zmijanac priznala zbog čega je izgubila stan

Vesna neće da se pomiri sa ćerkinom odlukom, pa pokušava da utiče na nju preko Relje.

- Vesna je shvatila da Nikoliju ne može da ubedi da se na nekoliko meseci preseli u njenu kuću, pa pokušava to da uradi preko zeta. Pozvala je Relju i rekla mu je da svi sada treba da misle na bebu. Podsetila ga je kako su svi bili u depresiji kada je Nikolija pre šest godina izgubila prvu bebu. Poručila mu je da spakuje ženu i ćerku i pošalje ih na Bukulju jer ona nema uticaj na Nikoliju. On joj je obećao da će dati sve od sebe da ubedi ženu jer je i sam svestan da bi to bilo najbolje za bebu - završava priču Vesnin prijatelj.

 

Komentari (0)

Loading