Celebrity News

Lidija Vukićević nije trebalo da glumi Violetu Popadić, uloga je trebalo da pripadne OVOJ glumici koju je Jugoslavija obožavala (foto)

Autor: | 11/05/2021

Serija “Bolji život” je i dalje jedna od najomiljenih u istoriji srpske televizije, zato gledaoce i dan danas svaka pikanetrija sa snimanja veoma interesuje.

Lidija Vukićević nije trebalo da glumi Violetu Popadić, uloga je trebalo da pripadne OVOJ glumici koju je Jugoslavija obožavala (foto)

Uloga Violete Popadić u seriji obeležila je glumačku karijeru Lidije Vukićević, a jednom prilikom je ispričala i da je bila odlična atmosfera na snimanju.

- Ta uloga mi je obeležila karijeru. Svi smo se lepo družili i divno sarađivali na snimanju. Fino se i zarađivalo u to vreme, pa sam od honorara za seriju napravila kuću na Dunavu, a od jedne reklame kupila automobil - rekla je.

Na brojne spekulacije koje povezuju glumicu Enu Begović sa ulogom čuvene Violete reagovala je i Lidija Vukićević.

Pročitajte: Marko Nikolić - "Bolji život" je samo lepa uspomena

Instagram

 

– Godinama nisam komentarisala pisanja medija da je uloga Violete bila namenjena Eni, ali sada ću vam reći da je to čista laž. Uz dužno poštovanje prema njoj, ali hrvatska glumica nikada nije mogla da igra devojku iz prave srpske porodice – rekla je srpska glumica, a prenosi "Alo".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

 

Čak je i Enina sestra Mia Begović rekla da u to vreme tako nešto nije bilo izvodljivo.

– Išla je iz projekta u projekat, a u “Boljem životu” sigurno nije mogla da igra jer je imala obaveze u pozorištu. Igrala je te godine u predstavi “Skup” Marina Držića, na Dubrovačkim letnjim igrama, a pripremale smo zajedno komad “Grička veštica” po tekstu Marije Jurić Zagorke - izjavila je svojevremeno Enina sestra, glumica Mia Begović.

Komentari (0)

Loading