Celebrity News

Ko je misteriozna devojka koju Ivan Mihailović od javnosti skriva već 5 godina?

Devojka Ivana Mihailovića, glumca, koji je srca domaće publike osvojio ulogom Mirka Klisure u "Vojnoj akademiji", za javnost je potpuna misterija. Ivan je naime odlučio da svoj emotivni život ne eksponira javno, već da u svojoj intimi uživa daleko od radoznalih pogleda, a svoju izabranicu skrvia već pet godina, koliko traje njihova ljubavna priča.

Ko je misteriozna devojka koju Ivan Mihailović od javnosti skriva već 5 godina?

Ivan Mihailović o ljubavi nikada preterano nije pričao i medijima je jasno stavio do znanja da taj deo svog života mudro čuva samo za sebe. Ipak, poznato je da je misteriozna Maja, pre pet godina osvojila srce ovog glumca, a da su i dalje u srećnoj vezi.

Iako Maju ne pokazuje javno, oni, spremni da istraže malo više, na njegovom "Instagramu" već su imali prilike da je vide. A ako im to nije pošlo za rukom do sad, sada je jasno da je izabranica Ivana Mihailovića Maja Kalafatić, umetnica, sa kojom je objavio novu fotografiju na svom profilu, kako bi podržao njen novi projekat.

Pročitajte: "Nepoznato o poznatima": Ivan Mihailović - Vođenje ljubavi pričinjava mi najveće zadovoljstvo

Maja, o kojoj javnost zna malo toga je koreograf, plesačica i pedagog. Svoju karijeru, ali i život gradi na relaciji Ljubljana Beograd. Poznato je da i glumac gaji veliku strast prema plesu i da je izuzetno talentovan, što ga je sa Majom još više zbližilo.

Iako su pet godina u romantičnoj vezi, o svojoj devojci Ivan je rekao tek toliko:

- U principu nikada nisam pričao o ljubavnom životu, ni o privatnom nešto previše. Ponekad, tu i tamo. O devojci koja me je osvojila ne bih da pričam. To je naša intima - istakao je Ivan jednom prilikom za "Blic".

Ipak, da su stvari ozbiljne, svedoči činjenica da je Maja Ivanu pravila društvo na zajedničkom zimovanju, gde su Ivanovi klasići bili svako sa svojim emotivnim partnerom, a Maja je postala član ove velike glumačke porodice.

 

Komentari (0)

Loading