Celebrity News

Nećete verovati: Uz ovu pesmu su se Jelena Karleuša i Duško Tošić prvi put poljubili!

Veza Jelene Karleuše i Duška Tošića, počela je kao plod njegove upornosti i truda. Kako se tada pisalo Duško je bio lud za svojom sadašnjom suprugom, a njihova ljubavna priča imala je pomalo filmski početak...

Nećete verovati: Uz ovu pesmu su se Jelena Karleuša i Duško Tošić prvi put poljubili!

Bračni par Karleuša-Tošić intrigira javnost, još od kada je 2008. godine stao na ludi kamen. Da li su pred razvodom, ili u najvećoj ljubavi, pitaju se svi domaći mediji, a oni mudro ćute i svoj odnos grade, daleko od radoznalih pogleda, uz po koju objavu, koja na društvenim mrežama preraste u pravu senzaciju.

Ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića prerasla je u sagu za koju se zanima cela Srbija i region, a malo ko zna, kako je romansa duga 13 godina počela.

- Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča – otkrila je Karleuša svojevremeno.

Prvi poljubac medijima omiljenog para dogodio se nešto nakon prvog susreta i to pred Jeleninom kućom na Bežanijskoj kosi u autu, dok su se sa radija čuli taktovi pesme "Pogledi u tami".

Pevačica je otkrila da je baš u tom trenutku znala da je srce poklonila onom pravom:

Pročitajte: Novi potez Duška Tošića svima otkriva kakav je zaista njegov i Karleušin brak! Ovo su detalji

- Kad me je prvi put poljubio. Znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog - lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan... A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene - opisala je jednom prilikom Jelena.

Ova ljubavna priča traje već 13 godina, a sve je krunisano rođenjem Atine i Nike, koje su u život svojih roditelja unele posebnu radost.

 

Komentari (0)

Loading