Celebrity News

Danas slave godišnjicu braka: Pogledajte kako su Peđa Mijatović i Aneta izgledali na svom venčanju koje je pratio ceo svet! (FOTO)

Godišnjica braka Peđe i Anete Mijatović podsetila je supružnike na to šta su sve prošli zajedno i koliko je njihova ljubav i dalje jaka uprkos svemu.

Danas slave godišnjicu braka: Pogledajte kako su Peđa Mijatović i Aneta izgledali na svom venčanju koje je pratio ceo svet! (FOTO)

Zaljubljeni par slavi preko dve decenije ljubavi koja ih je osnažila i oplemenila i tako ih zauvek vezala jedno za drugo. 

Davne 2000. godine ljubav su krunisali građanskim brakom, a nekoliko godina kasnije su se zakleli na večnu ljubav pred Bogom.

Nekadašnja manekenka Aneta danas dizajnerka eneterijera, bila mu je vetar u leđa tokom karijere, ali i oslonac i kompas kada se nalazio u teškim situacijama. 

Pročitajte: Predrag Mijatović - Sve što sam u životu stekao menjao bih za jedno Andrejevo “zdravo”

 

 

Najveći gubitak njegovom životu jeste kada je izgubio sina Andreja koga je dobio u braku sa Elenom Karić. Aneta je bila "lek na ranu", prelepa i dobra žena koja ga je usmerila i pomogla mu u bezizlaznim situacijama.

- Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku - rekao je svojevremeno Peđa Mijatović za naš magazin.

Pročitajte: Fudbaler Peđa Mijatović i dalje zaljubljen i ponosan na suprugu!

Instagram

 

Njegova supruga je povodom godišnjice napisala dirljivu poruku na "Instagramu":

- Dvadeset jednu godinu pored tebe! Svaki dan te više volim. Srećna godišnjica, ljubavi moja - napisala je Mijatovićeva.

Iza sebe su ostavili teške trenutke, a Aneta je prošle godine i govorila o tome.

‒ I naš brak imao je razne faze. Bilo je izuzetno teških perioda koji su ostavljali posledice. To je toliko dugačak period da je sasvim normalno da smo se i on i ja mnogo promenili. Svako na svoj način, ali smo se nekako uvek nalazili na istom horizontu. Sigurna sam da želim da ostanem sa njim do kraja života i da je on ljubav mog života.

Kao kruna njihovog braka su došle devojčice koje su sada već devojke: Nađa, Nina i Lola.

Komentari (0)

Loading