Celebrity News

Elena Karić: Zbog tebe zaslužujem ljubav, posebna poruka za njenog najmilijeg

Autor: | 22/02/2021

Dizajnerka nameštaja, biša žena Simona Karića i ćerka Verice Rakočević, Elena Karić danas je sa svojim pratiocima na “Instagramu” podelila radost.

Elena Karić: Zbog tebe zaslužujem ljubav, posebna poruka za njenog najmilijeg

Čestitka Elene Karić koju je podelila na svom "Instagramu"  mnoge je raznežila i podsetila da je majčinska ljubav najveća. Napisala je emotivnu poruku svom sinu Mateu Draškoviću i time mu čestitala 22.rođendan.

Instagram screenshot

 

 

- 22.02. pre 22 godine kroz mene se manifestovala najsvetlija duša Univerzuma... Obukla ruho malog riđokosog dečaka i obasjala moj svet čarolijom. Naučila me nežnosti i bezuslovnoj ljubavi... Maki, Shubice moj, hvala ti što si mi bio i ostao ono magično ogledalo u kome sam prvi put videla sebe lepu i zaslužnu ljubavi... Volim te zvezdani moj dečko izvan svih reči i misaonih formi. Hvala ti na časti da ti budem čuvar. Često pomislim da sam nedostojna takve uloge. Sretan divan dan - napisala je Elena.

 

 

 Ubrzo su usledile brojne druge čestitke među kojima je bila i od njene majke Verice koja je unuku poželela divan dan:

- Srećan anđele bakin - napisala je Rakočevićeva

Instagram screenshot

 

 

Elena je prvog sina Luku Mijatovića (28) dobila je u braku sa srpskom fudbalskom zvezdom Peđom Mijatovićem, drugog sina Matiju Draškovića (21) u vanbračnoj zajednici sa biznismenom Andrijom Draškovićem, a trećeg sina Simona (15) u braku sa biznismenom Jugoslavom Karićem.

 

 

Iako su sva trojica različiti, međusobno se poštuju i gaje lepe porodične odnose.

Pročitajte..Jugoslav i Elena Karić doneli definitivnu odluku: Da li je brak nakon 16 godina gotov?

Komentari (0)

Loading