Celebrity News

Neda Ukraden: Moj prosac čeka da se umorim i kažem "da"

Autor: | 15/05/2021

Legendarna pevačica Neda Ukraden (70) vodeći se krilaticom "Moram, znači mogu" uspela je da se suoči s teškim životnim situacijama.

Neda Ukraden: Moj prosac čeka da se umorim i kažem "da"

Rat u Bosni, pljačkanje i rušenje njenog doma u Sarajevu, potom i u Imotskom, otkazivanje koncerata, zabrana pojavljivanja na televiziji i radiju, razvod od reditelja Milana Bilbije, s kojim ima ćerku Jelenu (41), i smrt roditelja ostavili su traga na njenom srcu i istovremeno je učinili jačom i spremnijom za nove izazove. Bogato životno iskustvo, legenda pop muzike već osam meseci pretače u autobiografiju, a želja joj je da čitalačkoj publici prvi deo predstavi već na jesen na Sajmu knjiga. Uporedo s tim, a uprkos koronavirusu, Neda i na muzičkom planu ne posustaje. Protekle nedelje objavila je čak tri nove numere i za njih uradila divne spotove.

Neda Ukraden nam je, između ostalog, govorila i o svom burnom ljubavnom životu.

Da li su vas muškarci u životu više očaravali ili razočaravali?

- Bilo je tu svega. Danas me je, međutim, teško i očarati i razočarati. Zrela sam i iskusna žena, koja se svega nagledala i naslušala. Nema tu više ničega epohalnog što može da se dogodi. Sve se može predvideti. Povremeno dozvolim da me zaintrigira neka nova ličnost, energija, šarm. Volim pametne i kreativne ljude.

Pročitajte: Otkrivamo - Na šta je sve zbog muškaraca bila spremna Neda Ukraden

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Da li je istina da imate čak dva prosca?

- Jeste (smeh). Jedan od njih je već 30 godina uporan. Ne odustaje od mene, strpljivo čeka da se umorim i pristanem. Pozitivnog odgovora s moje strane, međutim, još uvek nema jer nisam spremna da nekome poklonim svoju slobodu. Volim život bez ustezanja, uznemiravanja, izvinjavanja i polaganja računa. Malo je onih koji to razumeju. Od ljudi koje sam volela i poznavala, nije to bio veliki broj, očekivalo se da budu širokih shvatanja, ali nisu bili. Malo ko je mogao da se nosi s tim da mu je partnerka najveći deo godine na putu. Kada se događalo da neko na to i pristane, u meni se obavezno javljao crv sumnje, da li to radi iz materijalne koristi ili će mi sutra to stalno nabijati na nos. Svojevremeno sam se, naime, zabavljala sa arhitektom iz Sidneja koji je bio toliko imućan da je imao čak i svoju ulicu. Međutim, to nije potrajalo zato što je bio škrt. Ne samo da nije razumeo da on treba meni da kupuje poklone nego mu nije bilo jasno zašto ja trošim svoj novac. Govorio mi je: "Šta će ti nova bluza kad već imaš jednu" (smeh).

Pročitajte: Neda Ukraden - Da li je moguće da niste videli u očima svoje dece strah?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Za razliku od vas, vaša ćerka Jelena imala je sreće da sretne srodnu dušu i da živi u skladnom braku. Mislite li da je učila na vašim greškama?

- Jelena je zrela i pametna žena, emotivno daleko mudrija od mene. Tačno zna šta hoće i ima odličnog partnera koji je prati, kao i ona njega, i divno komuniciraju i dogovaraju se. Istovremeno je vrlo vredna.

Da li vas je ikada razočarala?

- U svakoj kući povremeno izbiju neki kurcšlusi, ali kod nas je sve to kratkog daha i nedovoljno bitno da bi se sada o tome govorilo.

Ostatak intervjua sa Nedom Ukraden i ostale zanimljive priče možete pročitati u novom broju magazina Story

story

 

 

Komentari (0)

Loading