Celebrity News

Lepe vesti stižu iz Italije: Porodice Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića PRESREĆNE

Sin Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića uskoro stiže u Srbiju. Ponosni roditelji oduševljeni su da njihov mališan upozna članove porodica Orašanin i Teodosić, a malena Petra se raduje druženju sa poznatim licima.

Lepe vesti stižu iz Italije: Porodice Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića PRESREĆNE

Kako prenose domaći mediji, glumica Jelisaveta Orašanin u Srbiju stiže krajem meseca. Mlada mama sa sobom dovodi i Bogdana i Petru, koje će čuvati članovi porodice, jer se ona vraća poslovnim obavezama.

Par planira da poseti i Miloševo rodno Valjevo, kao i svoj hotel na Divčibarima, gde će provesti i svoj prvi porodični odmor sa sinom.

Pročitajte: Slatko iznenađenje za Miloša Teodosića koje bi svako poželeo

Kako izvor za "Blic" kaže, Jelisaveta se vraća predstavi "Hotel 88", ali plan joj je da se ipak ne odvaja često od dece.

- Dok bude igrala, decu će čuvati njena majka. Međutim, trudiće se da se menja sa Anđelom Jovanović na izvođenjima, ako bude bilo potrebe. Ne voli često da se razdvaja od dece. Međutim, igranje predstava uvek joj prija kako bi ostala u kondiciji. Koliko god čudno zvučalo, to je opušta i to je vreme kada su joj misli koncetrisane samo na posao - istakao je izvor.

 

 

Komentari (0)

Loading