Celebrity News

Gledali ste ih u filmu zajedno: Ovo je prvi muž Dubravke Mijatović (foto)

Dubravka Mijatović ima dva braka iza sebe. Za emotivne partnere uglavnom je birala kolege te je tako na ludi kamen stala sa pokojnim Marinkom Madžgaljem, dok je pre njega volela Gorana Radakovića, sa kojim ima ćerku Ivu (21).

Gledali ste ih u filmu zajedno: Ovo je prvi muž Dubravke Mijatović (foto)

Bivši supružnici upoznali su se pre 22 godine tokom snimanja filma "Tri palme za dve bitange i ribicu", a nedugo od početka zabavljanja razmenili su i bračne zavete. U braku se nisu slagali, ali su se za dobrobit svoje mezimice dogovorili da jedno drugo ne sputavaju, nemaju zle namere i čine sve kako bi ona odrastala bez posledica, koje razvod može da prouzrokuje kod najmlađe populacije. Goran je svojevremeno umeo da kaže da je Dubravka divna majka i divna drugarica, koja je i nakon razlaza nastavila da brine o njemu i podržava ga.

Pročitajte: Oduševljava svakom ulogom - Trenutno je gledamo u popularnoj seriji, a ovako je upoznala PRVOG SUPRUGA!


Uvek skromna i suzdržana, ali i pravična Dubravka je odrasla na Senjaku, međutim najveći deo godine provodila je sa sestrom Sanjom u selu kod Kopaonika kod svoje bake. Tvrdi da sve što joj se dogodilo, dogodilo joj se tamo, što je u velikoj meri oblikovalo.

- Tamo sam sve otkrila, saznala i shvatila, tamo se dobrim delom formirala moja ličnost. Pamtim to lepo dvorište gde smo brali borovnice i jagode i dan-danas idem tamo, mada je sve urbanije, čak postoji i bazen. Ne oseća se više zov prirode kao nekada - rekla je ranije ona.

You tube print screeen

 

 

Komentari (0)

Loading