Celebrity News

Ništa slično niste videli: Dok svetske zvezde uživaju u luksuznim vilama Džoni Dep vreme provodi na farmi (foto)

Imovina Džonija Depa (58) meri se milionima dolara, a prekrasna farma smeštena u američkoj državi Kentaki izdvaja se među raznovrsnim i skupocenim glumčevim nekretninama. Imanje veličine 41 ar, Dep je svojevremeno želeo da proda, ipak kako njegova cena na aukciji nije prelazila 1.4 miliona dolara, od otuđenja je odustao i nije se pokajao.

Ništa slično niste videli: Dok svetske zvezde uživaju u luksuznim vilama Džoni Dep vreme provodi na farmi (foto)

Na prekrasnu farmu skivenu među brezama Dep voli da pobegne od medija, a pejzaž poput onog s razglednice, koji se prostire gde god da baci pogled, pomaže mu zaboravi na probleme. Do glavne kuće vodi staza, koja se prostire na 552 kvadratna metra i datira iz 1915. godine. Dok su ulaz i kapija urađeni u antičkom maniru.

Pročitajte: VIŠE NIJE TAJNA! Ovo je lepotica koju je Džoni Dep LJUBIO U BEOGRADU, planira i da je OŽENI

SPLASH NEWS, GETTY IMAGES

 

Unutrašnjost kuće je prozaičnija, pomalo rustična i svakako manje ekstravagantna od drugih rezidencija koje Dep poseduje po svetu. Ima šest spavaćih soba, sedam kupatila, trpezariju, dnevnu sobu, radni prostor, kao i posebnu sobu sa staklenim krovom. Glavna spavaća soba ima televizor veličine kraljevskog kreveta, a kuhinja tepihe od rute. Ostatak imanja obuhvata bazen, kuću za goste, garažu za četiri automobila, tri velike štale, kao i deset ograda za konje. Farma nosi naziv "Beti Sju", po Depovoj pokojnoj majci, za koju je i kupio imanje 1995. godine, a čitava glavna kuća ispunjena je porodičnim fotografijama pa je, na primer, na jednoj od njih on kao beba u majici s likom Čea Gevare.

Pročitajte: Džoni optužuje Amber: Gasila mi je CIGARETE po LICU

SPLASH NEWS, GETTY IMAGES

 

Brojne uspomene vežu ga za ovu farmu, te i pored finansijskih problema odvaja čak 300 hiljada dolara na mesečnom nivou za njeno održavanje i preko 40 zaposlenik, od baštovana, kuvara, konjušara, sobarica, batlera,redovno isplaćuje plate. Dep poseduje još 14 kuća, privatno ostrvo na Bahamima od 45 ari, kao i imanje na jugu Francuske od 37 ari čija se vrednost procenjuje i do 63 miliona dolara.

Pročitajte:  Prvo obraćanje Džonija Depa nakon što je prozvan zlostavljačem!

SPLASH NEWS, GETTY IMAGES

 

Poslednjih nekoliko godina bile su teške za glumca. Svima je jasno da je Dep prošao kroz pakao tokom rastavljanja od svoje supruge Amber Herd, koja je u maju prošle godine podnela zahtev za razvod braka, samo tri dana nakon smrti Depove majke. Tom prilikom, optužila ga je za porodično nasilje, pokazujući povređeno lice i pritom je rekla da to nije izolovan incident, već samo poslednji u nizu. Takođe, zatražila je i dobila zabranu prilaska. Oni su bili venčani 15 meseci i nisu imali nikakav predbračni ugovor. U njegovu odbranu stala je bivša supruga Vanesa Paradi, koja je danas u srećnoj vezi, navodeći da Dep koga ona poznaje i s kojim je provela četrnaest predivnih godina nikada ne bi bio u stanju da udari ženu. Razvod je okončan sporazumom da Amber pripadne sedam miliona dolara, koje je glumica prosledila u humanitarne svrhe.

SPLASH NEWS, GETTY IMAGES

 

Oni koji ipak veruju u dobru prirodu holivudskog glumca, podsetiće vas da on često pokazuje svoje veliko srce, pa je tokom pauze snimanja najnovijeg nastavka "Pirata sa Kariba" obišao jednu australijsku bolnicu u kojoj se deca leče od raka. Maskirani Džek Sperou ušetao je kod klinaca i izazvao erupciju oduševljenja, a takve i slične poteze on ima običaj često da priređuje.

 

 

Komentari (0)

Loading