Celebrity News

KAKVA VILA! Pogledajte kako izgleda novi dom Harisa i Meline, košta preko 2 miliona evra! (video)

Vila Harisa i Meline Džinović na Senjaku, o kojoj se svojevremeno toliko pisalo, konačno je gotova. Nakon što je dom izgrađen po meri porodice Džinović, useljenje je zvanično proslavljeno, uz prisustvo najbližih.

KAKVA VILA! Pogledajte kako izgleda novi dom Harisa i Meline, košta preko 2 miliona evra! (video)

Dve godine građena je luksuzna vila Harisa i Meline Džinović, na Senjaku, a kada su se vlasnici i zvanično uselili, usledilo je veliko interesovanje pripadnika sedme sile.

Baš kada su na Bajram,Haris i Melina svečano proslavili useljenje u društvu najbližih prijatelja, stigla je i ekipa "Paparaco lova", koja je osim zvanica usnimila i kompletan izgled luksuzne vile, u koju je poznati par uložio preko dva miliona evra.

Pročitajte: Ćerka Harisa i Meline Džinović dala prvi intervju - Imala sam problem sa kilogramima, bilo me sramota od tate!

Detalji unutrašnjosti kuće, javnosti su takođe poznati:

- Čitav enterijer urađen je po projektovanju sa arhitektama. Haris i Melina su zajedno učestvovali u svemu i ništa nije moglo da se radi bez njihovog odobrenja. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar, a u dvorištu je napravljen i bazen - rekao je izvor za nova.rs.

Komentari (0)

Loading