Celebrity News

Devet godina duga ljubav ugasila se u trenu! Pre Ivana, Danijela Karić bila je u braku sa ovim fudbalerom, sa kojim ima dvoje dece (foto)

Prvi muž Danijele Karić, nekadašnji fudbaler, Nikola Martać nakon razvoda se potpuno povukao iz javnog života...

Devet godina duga ljubav ugasila se u trenu! Pre Ivana, Danijela Karić bila je u braku sa ovim fudbalerom, sa kojim ima dvoje dece (foto)

Nekada su Danijela Karić i Nikola Martać u javnosti važili za jedan od skladnijih parova. Baš zato je javnost ostala zatečena, kada su posle devet godina dugog braka odlučili da se razvedu.

Iako su se razveli, zbog dece su odlučili da ostanu u korektnim odnosima. Nikola i Danijela dobili su ćerku Moniku i sina Filipa, koji danas žive sa Danijelom i njenim suprugom Ivanom.

Prvi muž Danijele Karić, nakon razvoda od naslednice imperije povukao se iz javnosti i o njegovom životu poznato je malo toga.

Ipak, Danijela je nakon kraha ove ljubavi, pronašla sreću u braku sa Ivanom Mileusnićem, sa kojim je takođe dobila sina. O tome koliko se vole, svedoče njihove objave na "Instagramu", a Danijela je jednom prilikom otkrila i kako se on ophodi prema Moniki i Filipu:

Pročitajte: Danijela i Ivan su MESECIMA OVO KRILI od publike! Sada se saznalo i svi su u NEVERICI! (foto/video)

- Ivan je kao prijatelj sa njima, nije u ulozi oca, kao što ni ne treba da bude, oni imaju svog oca i on je divan prema njima. Tako da je sve kako treba, a i u korektnim odnosima sam sa ocem svoje dece - rekla je ona iskreno za Pink.rs

Komentari (0)

Loading