Celebrity News

Tatjana Tat podelila atmosferu iz porodičnog doma dok je Knez navijao za ćerku na Evroviziji (VIDEO)

Nenad Knežević Knez i Tatjana Tat, do kasno u noć sedeli su ispred malih ekrana i vatreno bodrili Hurricane, koje su se takmičile za ulazak u finalno veče Evrovizije.

Tatjana Tat podelila atmosferu iz porodičnog doma dok je Knez navijao za ćerku na Evroviziji (VIDEO)

Nenad Knežević Knez i njegova izabranica Tatjana Tat svim srcem su bodrili "Hurricane", a posebno Kseniju Knežević.

Ponosni otac, koji je o uspehu, trudu i radu grupe "Hurricane" pričao nebrojeno puta, dok ga one smatraju svojim četvrtim članom, bodrio je ćerku i njene drugarice svim srcem. Knez nije skidao oka i budno je čini se pratio svaki pokret, držeći podignuta tri prsta i bodreći Srbiju.

Pročitajte: SRBIJA U FINALU! Hurricane opravdale očekivanja, Roterdam se tresao od energije! (video)

Deo ove neverovatne energije i podrške prenela je i Tatjana Tat, pokazavši atmosferu iz porodičnog doma, tokom nastupa srpskih predstavnica na prestižnom takmičenju.

Ona je ujedno pozvala i svoje pratioce iz Francuske da podrže "Hurricane", a Kseniji je uz zajedničku fotografiju poslala i poruku podrške:

- Draga Ksenija, večeras snažno srcem i dušom, a mi ti šaljemo svu snagu ovog sveta i navijamo iz sveg glasa...Samo jako! 

Instagram

 

Tatjana i inače ima sjajan odnso sa Nenadovim ćerkama, baš kao i on sa njenim, kako je jednom prilikom i otkrila za naš magazin.

Komentari (0)

Loading