Celebrity News

Knjigu zamenila kamerom: Olivera Jovićević je omiljeno TV lice, a trebalo je da se bavi nečim sasvim drugim

Voditeljku Oliveru Jovićević javnost poznaje kao jedno od omiljenih lica sa malih ekrana.

Knjigu zamenila kamerom: Olivera Jovićević je omiljeno TV lice, a trebalo je da se bavi nečim sasvim drugim

Novinarsku karijeru je započela na nekadašnjem "Studiu B", a publici je poznata po autorkoj emisiji „Upitnik“ koju uspešno vodi već 17 godina. Iako deluje kao da je uvek dobro upućena u brojne teme njene emisije, nije oduvek znala da će postati novinar.

Među kolegama Olivera Jovićević važi za velikog profesionalca, obrazovana i elokventna, nije čudno zašto toliko dugo opstaje u medijskom poslu.

Nakon završenog Fililoškog fakulteta jedno vreme je predavala srpski jezik i književnost u srednjoj kožarskoj školi.

Iako su knjige njena velika ljubav, pojavila se još jedna strast kojoj je želela da se posveti – pozorištu. Priključila se glumačkoj trupi zajedno sa Vesnom Trivalić.

Pročitajte: Olivera Jovićević - Nemate pravo na predaju ako ste jedini roditelj svom detetu

 

- Bila je to velika igra moje mladosti, ispitivanje moći i granica. Gluma mi je pomogla da upoznam sebe, da se oslobodim strahova i odrastem uz sjajno druženje i putovanja. Da li mi je žao što nisam nastavila tim putem? Nije, ispalo je sve baš kako treba", rekla je voditeljka i otkrila da li sebe u budućnosti vidi u nekoj novoj emisiji.


- Verujem da u svakom poslu dođe trenutak kada ste ispunili sve svoje ambicije, što je znak da je vreme za promene. Verujem da je ovo godina promena za mene. U kom pravcu će one ići, još nisam odlučila.

Komentari (0)

Loading