Celebrity News

Bio je bubnjar vojnog orkestra: Da li ste znali da je Aleksandra Radović bila udata za njega?

Bivši muž Aleksandre Radović bio je bubnjar vojnog orkestra. Bila je to mladalačka ljubav, koju su pretočili i u zajednički rad i muzičke uspehe.

Bio je bubnjar vojnog orkestra: Da li ste znali da je Aleksandra Radović bila udata za njega?

O svojim emotivnim izborima, Aleksandra Radović javno ne govori često. O ocu svoje ćerke, od koga se rastala mesec i po dana nakon Nininog rođenje, ona gotovo nikada ne govori. A baš kao što je o Aleksandru Zeremskom odlučila da ćuti, tako je postupila i u slučaju svog bivšeg muža.

Kako je po pitanju svojih emotivnih izbora veoma tajnovita, malo ko zna da je muž Aleksandre Radović, Dejan Džoni Nikolić bio član vojnog orkestra i da su se u mladosti ludo voleli.

Pročitajte: Mesec dana nakon rođenja devojčice, ljubavi je došao kraj - Njegovo prezime nosi ćerka Aleksandre Radović (FOTO)

– Aleksandra i Dejan Nikolić, u muzičkim krugovima poznatiji kao Džoni, upoznali su se dok je ona još bila student Muzičke akademije u Novom Sadu. Posle nekoliko meseci ona se pridružila vojnom orkestru u kojem je Džoni svirao bubnjeve i tada se radila ljubav između njih. Posle godinu i po zabavljanja počeli su da žive zajedno u iznajmljenom stanu na Zemunskom keju, a nakon četiri godine odlučili su da se venčaju – pričao je svojevremeno za medije izvor blizak pevačici.

Ipak, brak je potrajao samo dve godine, kada je Džoni članovima benda saopštio da je Aleksandra stavila tačku na njihovu ljubav i napustila bend. Džoni razlog nikada nije otkrilo, pisali su mediji.

Kratkog daha bila je i njena druga ljubava, sa biznismenom Aleksandrem Zeremskim, koji joj je ipak ostavio najdraži poklon u životu, ćerku Ninu.

Story arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading