Celebrity News

Verovali ili ne: Moderni ekološki ambar postao je dom za porodicu Eštona Kučera i Mile Kunis (FOTO)

Kuća Eštona Kučera i Mile Kunis na obroncima Los Anđelesa je nešto izuzetno što privlači pažnju svojim savršenim skladom tradicionalnog i modernog.

Verovali ili ne: Moderni ekološki ambar postao je dom za porodicu Eštona Kučera i Mile Kunis (FOTO)

Obnovljiva, sa solarnim panelima kuća i poljem kukuruza apsolutno je prilagođena njihovim potrebama, a opet ukusno dizajnirana, uzela je najbolje iz oba sveta, iako je zapravo ambar.

Oaza mira i sklada jeste cilj kome su glumci težili, iako su je gradili čak 5 godina. Opsedniti lepim dizajnom uplovili su u dugu avanturu, strpljivo skupljajući ideje za dom iz snova.

- Želeli  smo dom, a ne imanje – insistirala je Mila dok je opisivala posed od 6 ari koji sadrži centralnu kuću, povezanu sa ambarom za goste, deo za opuštanje sa roštiljem, veliki bazen.


- Želeli smo da kuća izgleda kao stari ambar, da nešto što postoji decenijama pretvorimo u kuću za život. Ali i da izgleda moderno i savremeno. – dodao je Ešton.

Pročitajte: Mila Kunis - Zašto nemam društvene mreže

 

- Izgradnja kuće od ničega nije mali posao. Ovo će ili da bude pun pogodak ili katastrofa – rekla je Mila Kunis za "Architectural Digest". Duša ove kuće jeste u pedantnom planiranju i fanatičnom oku za detalje.

Srećom po njih, kada su sakupljali ideje ispostavilo da su im veoma slične i u 90% se poklapaju, i sve je ruku delo arhitekte Hauarda Bekena koji se proslavio sa modernim ambarima.

Kombinuje osećaj patine sa savremenim svetlom, oštre forme i rustične materijale. Posed Kunis - Kučer je dokaz da postoji alhemijska sprega između recikliranog drveta, blokova cigle i stakla.

- Hauard je kao uspešni programer, neko ko pristupa dizajnu sa akcentom na funkcionalnost - rekao je glumac.

Popularni par je bio uključen u svaki deo procesa nastanka njihovog novog doma, i veoma posvećen u pravljenju ekološke kuće za njih i njihovo dvoje dece Vajata Dimitrija.

Gde god je to bilo moguće postavljeni su solarni paneli, tako da proizvode više energije nego što je ovom imanju potrebno. Oni se zalažu za obnovljivi razvoj i imaju svoju farmu o kojoj se brinu, tako da to nije apstaktan koncept za njih. Zanima ih i kvalitet zemlje, čistoća hrane, i vode koju piju i daju svojoj deci.

Pročitajte: Ešton Kučer BIO JE SVEDOK ZA UBISTVO DEVOJKE S KOJOM JE IZLAZIO

 

- Da bi se osećali spokojno u prostoru, sve mora da bude na svom mestu. Ako tvoja okolina nije u skladu, teško će tvoj mozak biti. Kada smo kod svoje kuće sve dobija svoj smisao - rekao je Ešton za kraj.

 

 

Komentari (0)

Loading