Celebrity News

SAZNAJEMO: Severina došla u Beograd i uživala u provodu sa prijateljima, a Igor na drugoj strani grada slavio titulu Crvene Zvezde

Severina Kojić u Beogradu - a gde je za to vreme Igor? Bračni par Kojić, već više od godinu dana, zbog svojih tajnovitih odnosa, intrigira javnost. Iako zajedno nisu viđeni već dugo vremena, za samo mesec dana, dva puta su bili u istom gradu, bez dokaza o susretu.

SAZNAJEMO: Severina došla u Beograd i uživala u provodu sa prijateljima, a Igor na drugoj strani grada slavio titulu Crvene Zvezde

Kada je Igor Kojić posetio Zagreb na dan Severininog rođendana, mediji su pisali da je pomirenje na pomolu. Ipak, supružnike niko nije video zajedno. Sada je čini se situacija donekle slična, Severina i Igor boravili su ovog vikenda u istom gradu, ali kako izvor za naš portal kaže, zajedno ih niko nije video.

Naime, Severina Kojić u Beogradu je boravila tokom vikenda, kako bi završila rad na pesmama u studiju Filipa Miletića. Kako izvor za naš portal kaže, pevačica je provela veče u provodu, sa svojim prijateljima, a i u nedelju je viđena u jednom kafiću na Dorćolu u društvu svojih saradnika. Igora sa druge strane nije bilo ni na vidiku.

Pročitajte: Sada je stvarno kraj - Igor zvanično napustio Severinin stan

Ponovo su Igor i Seve bili u istom gradu, međutim, javnosti nije poznato da li su se sreli i razgovarali o svom odnosu. Ipak, dok je Seve slavila završetak rada na novom albumu, ni njen suprug nije bio besposlen. Subotu veče i on je prove u društvu prijatelja na drugom kraju grada, ali umesto uspeha svoje supruge, slavio je titulu Crvene Zvezde.

Da li će se Seve u Beogradu zadržati još koji dan i da li će se sa Igorem sresti, za sada nije poznato.

 

 

Komentari (0)

Loading