Celebrity News

SAZNAJEMO! Milica Pavlović odletela u zagrljaj svog voljenog Nikolasa! Evo gde se kriju (FOTO)

Milica Pavlović i Nikolas Saveljić više ne mogu jedno bez drugog. Tek nekoliko dana nakon što se Nikolas vratio u Crnu Goru posle posete Beogradu Milica je spakovala kofere i otputovala u zagrljaj svom dragom.

SAZNAJEMO! Milica Pavlović odletela u zagrljaj svog voljenog Nikolasa! Evo gde se kriju (FOTO)

Milicu Pavlović i Nikolasa Saveljića domaći mediji povezuju duže od godinu dana, ali sada njihova veza više nije tajna. Nakon snimka emisije "Paparaco lov", jasno je kao dan da strast plamti između seksi senjorite i zgodnog sportiste. A da je zaljubljenost uzela maha, svedoči i činjenica da Milica i Nikolas više ne mogu jedno bez drugog.

Naime, kako saznajemo, Milica je spakovala kofere i samo par dana nakon što se Nikolas iz posete Beogradu vratio u Crnu Goru, odletela je dragom u zagrljaj.

Instagram

 

Milica i Nikolas vreme provode kod njega i uživaju u društvu njegove porodice, a ljubav koju više nisu u stanju da kriju čini ih neizmerno srećnima.

Milica je na svom "Instagramu" podelila snimak iz aviona, a zatim i niz fotografija iz Crne Gore, koje jasno pokazuju da je otišla u posetu svom dečku. 

Pročitajte: Story otkriva - Evo koju lepoticu je novi dečko Milice Pavlović ljubio pre nje! Kažu da je jedna od najlepših na Balkanu (FOTO)

Instagram

 

Ipak, zajedničku fotografiju, koju javnost nestrpljivo očekuje, par još nije postavio.

Komentari (0)

Loading