Celebrity News

Potresna ispovest Marine Ćosić: U istom danu sahranila sam baku i saznala da sam trudna (foto)

Marina Ćosić početkom godine donela je na svet ćerku Sofiju, a sa svojim pratiocima na "instagramu" podelila je srceparajuću vest da je istoga dana kada je saznala da je trudna, sahranila baku.

Potresna ispovest Marine Ćosić: U istom danu sahranila sam baku i saznala da sam trudna (foto)

Talentovana glumica, koju je publika zavolela u seriji "Istine i laži", istakla je da je u jednom danu proživela svoje najsrećnije, ali i najtužnije trenutke. Baku Ljilju volela je mnogo. Bila je njen uzor i neko od koga je naučila kako da bude dama i nezavisna žena.

- Naučila si nas da uvek nosimo karmin i osmeh na licu. Da papilotna podiže kosu i pravi volumen, da je čista kosa "must". Da se oblačimo raznobojno. Da imamo namazane i uredne nokte. Da volimo zlatan nakit i modu. Da budemo nezavisne žene i radimo i posle penzije. I na kraju da se borimo kao lavice. Sve smo to naučile iz tvog primera. Hvala ti. Krivo mi je samo što te Sofija, tvoja prva praunuka, nije upoznala. Ali pričaćemo joj o tebi, ne brini. Volim te i nedostaješ mi - napisala je Marina ispod fotografije sa bakom, za koju tvrdi da je bila moderna i savremena žena.

Pročitajte: Marina ostala bez posla nakon što se pročulo da je trudna! Ovo su mi uradili!

 

Komentari (0)

Loading