Celebrity News

Poslednja ljubav Nataše Miljković imala je tužan kraj: Ljubila je 14 godina starijeg biznismena (foto)

Nataša Miljković bila je udata za glumca Srđana Timarova, a nakon braka sa njim uplovila je u vezu sa direktorom kompanije “Minatar” Žarkom Tarićem. Nažalost, nakon šest godina i taj odnos je okončala, a u šali je umela da kaže da je do prekida romanse došlo jer biznismen nije mogao da se nosi sa konstantnim promenama u njenom profesionalnom životu.

Poslednja ljubav Nataše Miljković imala je tužan kraj: Ljubila je 14 godina starijeg biznismena (foto)

Ako se uzme u obzir da Tarić više od dve i po decenije obavlja funkciju izvršnog predsednika investicionog foruma Afrike (SAIF), da najveći deo godine provodi u Južnoafričkoj Republici, te da retko dolazi u Srbiju, dolazi se do zaključka da je razdvojenost učinila svoje. Uprkos tome što se Nataša odlično slagala sa njegovom porodicom, dok je on imao divan odnos sa njenim sinom iz prvog braka Lazarom, bivši partneri shvatili su da veza na daljinu nema perspektivu, te da je bolje na vreme je prekinuti.

Story arhiva

 


Nakon raskida ostali su u prijatelji, koji uvek jedno na drugo mogu da računaju, a voditeljka voli da istakne da godine koje je provela sa biznismenom pamti samo po lepom.

Pročitajte: Nataša Miljković pokazala šta radi sa BIVŠIM MUŽEM i sve ponovo oduševila (foto)

Story arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading