Celebrity News

Zgodni vaterpolista Nikolas Saveljić osvojio je srce Milice Pavlović, ali na grudima je istetovirao ime sasvim druge devojke

Sin slavnog fudbalera Niše Saveljića već neko vreme poznat je široj javnosti, ali možda je vreme da upoznate njegovu sestru.

Zgodni vaterpolista Nikolas Saveljić osvojio je srce Milice Pavlović, ali na grudima je istetovirao ime sasvim druge devojke

Još uvek se ne smiruju strasti u vezi s vešću da je popularna pevačica Milica Pavlović nakon godina i godina samačkog života, makar je takva slika bila prikazana u javnosti, pronašla odgovarajućeg partnera s kojim nije odolela da se pojavljuje i na javnim mestima. U pitanju je uspešni mladi vaterpolista i sin legendarnog crnogorskog fudbalera Niše Saveljića. O atraktivnom Nikolasu već smo imali mnogo prilika da pišemo, čak i pre veze s Milicom, budući da je i sam stekao veliki broj pratilaca na društvenim mrežama i poštovalaca u svetu sporta, kao i šire. Međutim, da li ste znali da lepi Nikolas ima i sestru?

I jednako je lepa. Silvana Saveljić mlađe je od dvoje dece koje Niša ima iz bivšeg braka sa Kotorankom Dijanom Dikom Saveljić. Dok je Nikolas karijeru i studije započeo u Sjedinjenim Američkim Državama, gde već godinama zvanično živi u Kaliforniji, Silvana je studije svojevremeno započela u Dubrovniku, gde i danas boravi. Međutim, uprkos silnim kilometrima, brat i sestra potpuno su nerazdvojni i posećuju se na obe adrese kad god im dozvoli vreme, a pored zadovoljstva što joj je brat pronašao sreću u ljubavi kraj Milice, Silvani je sigurno drago i što će njen brat češće boraviti na našim prostorima.

Pročitajte: Milica Pavlović očarala svekrvu! Evo šta o vezi Nikolasa i Milice misli Dijana

 

Nije bilo boljeg načina za Saveljića da pokaže koliko je jaka povezanost između njega i sestre nego da istetovira njeno ime na svojim grudima. Stoga je posveta Silvani najveća i najvažnija tetovaža na isklesanom telu ovog sportiste, a Milica Pavlović može da odahne jer u takvim okolnostima nema mesta ljubomori.

 

Komentari (0)

Loading