Celebrity News

Duga kosa, brada... Nekada najpopularnijeg voditelja u Srbiji ne biste prepoznali! Ovako danas izgleda Zeka Milioner (FOTO)

Zeka Milioner, ili Ivan Zeljković je bio najpopularniji voditelj kviza “Milioner” koji je svojim posebnim humorom i harizmom oduševljavao brojni auditorijum.

Duga kosa, brada... Nekada najpopularnijeg voditelja u Srbiji ne biste prepoznali! Ovako danas izgleda Zeka Milioner (FOTO)

Svi se sećamo njegovog čuvenog uvoda, iako je prošlo više od 20 godina od kada je išao jedan od omiljenih TV formata na malim ekranima: - Dobro veče, dobrodošli u kviz "Želite da postanete milioner".

Kada se završilo sa emitovanjem čuveni Zeka je rešio da napravi rez u svom životu i da promeni i profesiju i zemlju u kojoj živi.

Preselio se sa porodicom u Dubai. Bez scene i kamere, sada vodi potpuno drugačiji život jer je postao  producent u digitalnim medijima.

- Šef sam produkcije u kompaniji i moj posao je producent u digitalnim medijima. To se pre svega odnosi na video, ali i na druge metode koje su sada veoma aktivne. Video je stvar koja je u mom glavnom fokusu, pogotovo što je u velikoj ekspanziji, što me čini presrećnim. I svih onih dvadesetak godina koje sam proveo na radiju, pa na televiziji daju odlične rezultate - rekao je ranije za “Blic”.

Međutim, mnoge je zabrinulo kada se nedavno pojavio na "Instagram" lajvu sa voditeljem Vojom Nedeljkovićem. I dalje je plenio duhovitim dosetkama i šarmom, ali njegov izgled je šokirao sve koji su imali prilike da ga vide u ovom izdanju. 

Instagram

 

Duga i čupava kosa, neuredna brada mnoge je iznenadila jer je izgledao neprepoznatljivo. 

Komentari (0)

Loading