Celebrity News

KONAČNO! Ruku pod ruku sa mladim gospodinom, Bojana Stefanović blistala na premijeri (FOTO)

Sin Bojane Stefanović, Matija, baš kao i njegov otac Istok Tornjanski, retko je viđen gost na javnim dešavanjima. Ipak, ovoga puta posetio je premijeru pozorišne predstave, kao pratilac svoje majke.

KONAČNO! Ruku pod ruku sa mladim gospodinom, Bojana Stefanović blistala na premijeri (FOTO)

Bojana Stefanović, glumica, koja umilnim glasom i širokim osmehom očarava publiku, nije ljubitelj javnih dešavanja, a svoju porodicu retko kada izlaže radoznalim pogledima. Zbog toga se često šuška o njenom odnosu sa suprugom, o kome Bojana govori sve najlepše. Ipak, objasnila je da je njen suprug odabrao da se u javnosti što manje pojavljuje:

- On je iz iste profesije, ali s druge strane kamere. Inače se i ja retko pojavljujem na javnim događajima. Njemu nije ni zanimljivo da uvek ide sa mnom na neke događaje na kojima zbog posla moram da se pojavim. Trudim se da sa publikom podelim ono što je vezano za moj posao.

Iz velike ljubavi Istoka i Bojane rodili su se sin Matija (13) i ćerka Višnja (7), koje Bojana čuva od očiju javnosti. Fotografije sa decom na njenom "Instagramu" prava su retkost, pa ipak, vreme se promenilo, a sin je porastao dovoljno, da umesto oca, na pozorišne predstave, kao pravi džentlmen prati svoju majku.

Na jednom takvom događaju Matija i Bojana pojavili su se ruku pod ruku, a ponosna mama nije krila zadovoljni osmeh i radost što je njen sin izrastao u pravog mladog gospodina.

Pročitajte: Bojana Stefanović - Nedostaje mi više vremena za porodicu, prijatelje i “prčkanje” po kuhinji

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading