Celebrity News

EKSKLUZIVNO: Story na proslavi prvog rođendana malog Željka Ražnatovića! Pogledajte fotografije slavljenika, porodice i zvanica

Prvi rođendan malog Željka veliki je dan za Veljka i Bogdanu Ražnatović. Prošlo je već godinu dana od kada su postali ponosni roditelji, a njihov sin izrastao je u preslatkog dečačića, koji dana ima svoje prvo veliko slavlje.

EKSKLUZIVNO: Story na proslavi prvog rođendana malog Željka Ražnatovića! Pogledajte fotografije slavljenika, porodice i zvanica

Porodice Ražnatović i Rodić zajedničkim snagama udružile su se, kako bi malom Željku priredile pravu rođendansku bajku. U luksuznom beogradskom restoranu, u kome je nedavno rođendan slavila i njegova tetka Anastasija, Željko je dobio neverovatnu dekoraciju i proslavu, koju su za njega, s ljubavlju, upriličili njegovi voljeni.

Tri tetke i dve bage angažovale su se da sve bude baš po meri slavljenika, a baka Ceca objavila je i detalje dekoracije na svom "Instagramu".

Ata images

 

Sve je dekorisano u duhu džungle, dominira zelena boja, baloni sa animal printom, kao i figure različitih životinja.

Pročitajte: Roditelji malog Željka oduševljeni - Pogledajte šta je preslatki mališan uspeo da izvede sa samo šest meseci (foto)

Tetka Anastasija danima se pripremala za ovaj, za nju veoma poseban dan, a otkrila je i kakav je poklon spremila svom mezimcu.

- Kao da se juče rodio, a on je pre par dana prohodao. Propričao je i već govori mama, tata, deda. Tetka je rekao jednom i nikada više. Moram nešto da mu kupim, ipak je on Blizanac na tetku i babu - rekla je ona i otkrila da sprema posebno iznenađenje, koje će Željku ostati kao draga uspomena.

Za ovu posebnu priliku Anastasija je odabrala crvenu haljinu, u skladu sa stajlingom malog slavljenika, koji je imao belo odelo sa crvenim detaljima.

Ata Images

 

Članovi porodice pristigli su u restoran spremni da dočekaju goste. Prva je stigla Ceca sa Bogdanom, a za njom su došli i Veljko i Bogdana sa malim slavljenikom. Porodica Rodić takođe je među prvima stigla kako bi čestitala divan dan malom Željku.

Sve oči bile su uprte u Željkovu tetku Bojanu Rodić, koja će mu uskoro podariti bratića i najboljeg prijatelja u igri. U haljini boje žada i sa osmehom na licu, lepotica, kojoj drugo stanje očito prija, blistala je u zagrljaju svog partnera.

Ata Images

 

 

Zabava u punom jeku - Mali Željko oduvao rođendanske svećice

Kada su gosti pristigli, zabava je počela, a porodica nije stigla radost. Slavljenik je uživao u svoj pažnji prisutnih, a kada je na red stigla torta u zagrljaju svojih roditelja oduvao je svećice.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading