Celebrity News

Suze u emisiji: Zbog majčinih reči Milica Todorović nije mogla da se suzdrži

Porodica Milice Todorović je njen najveći oslonac koji je uvek bila uz nju na trnovitom putu do zvezda, a teške reči njene mame Jasmine pogodile su je pravo u srce.

Suze u emisiji: Zbog majčinih reči Milica Todorović nije mogla da se suzdrži

Petar Đorđević

Na snimanju emisije “Šok tok” na veliko iznenađenje svih u studiju uključila se i Jasmina koja je iskrenim rečima pokrenula burne emocije kod atrakrivne pevačice.

Podsetila je na vreme sa početka njene muzičke karijere kada je bila samo devojčurak koji je sanjao velike snove i koliko je to bio težak period za sve njih. Često bez novca i mesta gde da prespavaju, majka i ćerka su morale da se snalaze.

- Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje. Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih želela da zapeva na našem Trgu, jer je ona to zaslužila - rekla je pevačicina majka. 

Pročitajte: Ekskluzivno - Milica Todorović se oglasila povodom vesti da je Petar Strugar postao otac

 

 

- Želja mi je da imam još unučića, ona ima 30 godina. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke - rekla je Jasmina Todorović, a Milica je zaplakala.

- Bilo je trenutaka kada sam spavala kod Jovane Pajić, kad nisam imala gde. Moja mama je divna, ja je obožavam, ona je pravi sagovornik. Ja sam neko ko je bio uvek vredan i najbolji u školi. Nije bilo lako, ljudi često znaju da komentarišu da sam muškobanjasta, da ne umem da se ponašam damski. Oni ne znaju da je to moj štit. Ja sam osećala razne energije oko sebe i izgradila sam štit oko sebe. Počela sam sa 14 godina, sa 18 sam snimila prvi album. Razne ljude sam sretala u životu. Na nastupima kad momci dođu da se slikamo, njima se ruka trese i tako se zaštitim. Nikad nisam imala neku neprijatnu situaciju - rekla je Milica.

 

 

Komentari (0)

Loading