Celebrity News

Da ti pamet stane od luksuza! Zavirite u dom Dejana Stankovića u Milanu (FOTO)

Autor: | 04/06/2021

Kuća Dejana Stankovića u Milanu odiše luksuzom, jer pored prestižne lokacije na kojoj se nalazi, sadrži teretanu sa pogledom na stadion “San Siro” i bazen na terasi.

Da ti pamet stane od luksuza! Zavirite u dom Dejana Stankovića u Milanu (FOTO)

Trener "Crvene Zvezde" sve više vremena zbog poslovnih obaveza provodi u Beogradu, ali kad god je slobodan, često dolazi u Milano da bude sa svojom porodicom.

Supruga Ana sa sinovima Aleksandarom, Stefanom i Filipom najviše vremena provode zajedno u toj prostranoj kući na prestižnoj lokaciji u “gradu mode”.

Instagram

 

Pogled od milion dolara zaustavlja dah, jer sa terase se može videti poznati fudbalski stadion "San Siro" koji ima posebno mesto u Dejanovom srcu, jer je baš tu napisao fudbalsku istoriju igrajući za "Inter". Sport je i dalje deo njegovog bića, jer sada rekreativno trenira sa svojim sinovima.

Jedan od Dejanovih sinova je postavio stori na kome slavni fudbaler vredno trenira sa svojim naslednicima u kućnoj teretani.

Pročitajte: Dejanu Stankoviću je porodica - UVEK na prvom mestu

Instagram

 

Posebna lepota njihovog doma jeste velika terasa prepuna zelenila, i u sred zelene oaze se nalazi bazen.   U vrelim letnjim danima terasa postaje centar zabave svih ukućana.

Pročitajte: Slavni sportista Dejan Stanković ponosno ističe - Sve uspehe dugujem mojoj Ani

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading