Celebrity News

Bio je uz nju u najtežim trenucima: Ovo je čovek na koga se Seka Aleksić godinama oslanja (FOTO)

Brat Seke Aleksić, Nedžad Ramić, pored Veljka i njihovih sinova, najvažniji je muškarac u njenom životu. Seka je nedavno govorila o svom teškom životu i odrastanju u kome je Nedažd imao ulogu velike podrške i utočišta.

Bio je uz nju u najtežim trenucima: Ovo je čovek na koga se Seka Aleksić godinama oslanja (FOTO)

Da najveće utočište pronalazi u zagrljaju voljenih, Seka Aleksić istakla je ne malo puta, pa ipak, njena ispovest o traumama iz detinjstva uzdrmala je Srbiju.

Tom prilikom, Seka je otkrila da je nekoliko puta bila prisutna kada je njen otac Milovan nasrnuo na njenu majku. Još se tada u njihovoj kući pojavio heroj, njen brat:

- Moje odrastanje bilo je u siromaštvu. Jako siromašno. Sećam se dve situacije, kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dete, moj brat. Udarao ga je po glavi, da bi se on sklonio sa majke jer ju je tukao - pričala je sa suzama u očima ona.

Nedžad Ramić i kasnije, groz pubertet i susret sa scenom postao je Sekina najveća podrška. Kako je jednom prilikom otkrila, zajedno sa majkom pratio ju je na svaki nastup, a danas je čest gost u porodičnom domu u Staroj Pazovi i najbolji ujak njenim sinovima Jovanu i Jakovu.

Pročitajte: Žena, majka, kraljica - Upoznajte mama Ibrimu, posebnu ženu u životu Seke Aleksić (FOTO)

Ipak, iako je za nju Nedžad najveći heroj, malo ko zna kako on izgleda, jer brat Seke Aleksić ne voli javno da se eksponira, već svoje vreme sa sestrom doživljava kao dragoceno i zato ga provodi što dalje od očiju javnosti.

Komentari (0)

Loading