Celebrity News

Dirljiva ispovest Alekse Balaševića: Osećam veliku prisutnost svog oca (VIDEO)

Film Alekse Balaševića "Megdan" izaziva veliko medijsko interesovanje, iako se snimanje očekuje tek sledećeg proleća. Scenario je priveden kraju, a sin "panonskog mornara" Đorđa Balaševića biće zadužen i za produkciju i režiju.

Dirljiva ispovest Alekse Balaševića: Osećam veliku prisutnost svog oca (VIDEO)

Aleksa sve nade polaže u ostvarenje za koje tvrdi da će biti "najskuplje", nada se i najgledanije na ovim prostorima, a u kratkom intervjuu za Story.rs otkrio nam je na kojim sve lokacijama će se kadrovi pomenutog projekta snimati, da li ima pojačan osećaj odgovornosti budući da će deonica biti posvećena liku iz pesme njegovog oca "Čovek sa mesecom u očima", kao i koliku prisutnost pokojnog Đoleta oseća pri svakom koraku.

Pročitajte: Da ti srce stane! Aleksa Balašević se emotivnom porukom obratio ocu - Čisto da te podsetim na tvoj rođendan! (foto)

 

Komentari (9)

Loading
Milos5

18:13 06.06.2021

Kao Đoleta da gledam u mlađim danina... Navijamo za Aleksu!

Kika

19:46 06.06.2021

Veliko bravo za ovog momka, samo tako.. bez posustajanja!

Jelica

19:53 06.06.2021

Sve pohvale mladom producentu.Ne sumnjamo da ce film biti na visokom nivou.

Lox

22:05 06.06.2021

Bravo mladi momče! Kulturan,pristojan i fin. Ne moze se porediti sa ostalom decom aktuelnih zvezda.

Mara

07:36 07.06.2021

Odlican primer mladim ljudima u svakom pogledu i privatno i poslovno.

Sremica

01:26 08.06.2021

Divan sin, divnog oca. Dok gledam Aleksu, razmisljam koliko je na roditeljima veliki zadatak, da posle njih , deca ostaju da žive i imaju i "rašta" da žive. Blago deci kojima ostaje radost u srcu i posle odlaska roditelja. Blago roditelju sa takvim potomstvom. On odudara od mnoge dece poznatih licnosti jer se ne vuce po rijalitima, parovima i zadrugama. Bravo Aleksa!!!