Celebrity News

Lepe vesti čuva za sebe: Nevena Božović trudna?

Nevena Božović trudna - prenose domaći mediji. Iako se ovim povodom pevačica još nije oglasila, sa suprugom Nikolom Ivanovićem u srećnom je braku, pa je proširenje porodice, nešto što zajedno priželjkuju.

Lepe vesti čuva za sebe: Nevena Božović trudna?

Nevenu Božović, udato Ivanović, domaća javnost zapamtila je kao najlepši vokal muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", a potom je njena karijera išla samo uzlaznom putanjom.

Nevena je već dve godine u srećnom braku sa zgodnim pilotom Nikolom Ivanovićem, a kako domaći mediji prenose, par sada očekuje i svoje prvo dete.

Pročitajte: Nevena Ivanović ne skriva sreću - Čestitke se samo nižu! (foto)

- Nevena je samo članovima porodice i najbližim prijateljima saopštila srećne vesti. Dogovorili su se da i dalje njenu trudnoću kriju od javnosti. Ona je dosta mršava i stomak tek sada počinje da se nazire. Zato je nedavno, na otvaranje jednog frizerskog salona došla u širokoj odeći, tako da niko ništa nije posumnjao - rekao je neimenovan izvor za "Informer".

Pevačica, koja sa suprugom živi u Budvi ovim povodom nije se oglasila, a s obzirom da je ljubav vidljiva iz svake zajedničke fotografije, par će sa uživanjem dočekati novog člana porodice, kada za to dođe vreme.

Komentari (0)

Loading