Celebrity News

O ovome će se pričati: Džejla Ramović prošetala zgodnog frajera! (FOTO)

Džejla Ramović prošetala je ulicama rodnog grada spektakularno odevena, a pažnju je privukao i zgodni mladić koga je tom prilikom držala pod ruku.

O ovome će se pričati: Džejla Ramović prošetala zgodnog frajera! (FOTO)

O lepoti, skromnosti i talentu Džejle Ramović, čini se, nemoguće je ne pisti, jer svakim svojim pojavljivanjem, ona ostavlja dobar primer jedne smerne, angažovane devojke, koja se izuzetno trudi da postigne uspeh u svom poslu, a da pri tom ne zapostavi obrazovanje.

Jedno poglavlje u njenom životu završeno je i to ono najlepše, đačko, a Džejla koja je ulicama rodnog grada prošetala u maturskoj koloni, sa svojim vršnjacima, ponovo je dala povod da se priča samo o njoj.

Osim što je na maturi zablistala punim sjajem, u lila haljini, kao za crveni tepih, Džejla je šetala ruku pod ruku sa zgodnim mladićem, a kako se o tome da li ima dečka u medijima neprekidno piše, dala je povoda i za šuškanja o tome, koliko bi njih dvoje bili lep par.

Pročitajte: Posle brojnih glasina, baš na Džejlin rođendan oglasila se Marija Šerifović - Ovo je istina o njihovom odnosu! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dzejlaxprincess_8

Kao podrška, na ovaj za nju izuzetno važan dan, porodica Ramović okupila se i ispratila svoju mezimicu na maturu.

Džejla je nedavno za domaće medije otkrila da će započeti studije Ekonomije i da joj je obrazovanje u ovom trenutku prioritet u odnosu na karijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dzejlaxprincess_8

– Studiranje će ipak biti prioritet u odnosu na pevanje. To je nešto što će da odredi moj život. Pevanje je došlo iz moje želje, ali smatram da prvo treba da vidim šta dalje sa obrazovanjem i po završetku četvrte godine srednje škole već biram gradove u kojima bih mogla da odem i nastavim školovanje - rekla je jednom prilikom u emisiji "150 minuta".

Komentari (0)

Loading