Celebrity News

Fotografije kao dokaz: Nova ljubav u životu Igora Kojića! Više ne mari za Severinu? (FOTO)

Igor Kojić krenuo je dalje, ili se bar tako čini. Iako se već više od godinu dana Igor i Severina nisu oglasili na temu svog braka i odnosa, čini se da je sve više dokaza koji potvrđuju samo jedno...

Fotografije kao dokaz: Nova ljubav u životu Igora Kojića! Više ne mari za Severinu? (FOTO)

Severina Kojić uživa na Maldivima, misle njeni pratioci, dok se pevačica, koja marljivo radi na stvaranju novog albuma, samo priseća sunčanih dana na plaži. Sa druge strane, svoje dane provodi u društvu svog tima radeći na novom projektu. I dok je ona fotografisana u društvu prijatelja i saradnika u jednom restoranu u Hrvatskoj, Igor, koji očigledno ne mari mnogo za Severinin trud, uživa u srpskoj prestonici.

Instagram

 

Igor Kojić krenuo je dalje - šuška se po domaćim medijima, zbog sve ređih poseta Zagrebu. Čak ni kada Seve poseti Beograd, čini se, Igor ne nalazi vremena za nju, već sa prijateljima proslavlja pobedu omiljenog fudbalskog tima.

Očito da u njegovom srcu trenutno preovladava nova, stara ljubav prema fudbalu, koja je od početka braka sa Severinom, pala u drugi plan. Tako je sada Igor, sa širokim osmehom na licu, fotografisan na utakmici mladog nacionalnog tima Srbije protiv brazilskog "Olimpika".

Pročitajte: SAZNAJEMO - Severina došla u Beograd i uživala u provodu sa prijateljima, a Igor na drugoj strani grada slavio titulu Crvene Zvezde

Ata Images

 

U društvu prijatelja, Igor je strastveno pratio meč, a zabrinut izraz, koji je imao u vreme Severininog definitivnog preseljenja u zagreb, gotovo potpuno napustio je njegovo lice.

Odluka da se potpuno posveti svom životu, karijeri i krene dalje, možda je najbolja koju je u ovom trenutku mladi Kojić mogao da donese. Pa ipak, samo je pitanje trenutka kada će stara ljubav prema Seva zasijati punim sjajem i ponovo zameniti ljubav prema fudbalu.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Dragana N

11:26 10.06.2021

Meni taj brak sa Severinom uopste ne ide u glavu. Em matora, em sa reputacijom, em... Sta je tim momcima, jel im vrana mozak popila!?