Celebrity News

Saša Kovačević i Zorana Tasovac se pojavili u gradu! Svi su gledali samo u jednu stvar (FOTO)

Saša Kovačević i Zorana Tasovac važe za jedan od najskladnijih i najlepših parova sa javne scene. Saša i Zorana otpočeli su zajednički život, a javnost sada sa nestrpljenjem očekuje kada će lepu Zoranu videti u belom...

Saša Kovačević i Zorana Tasovac se pojavili u gradu! Svi su gledali samo u jednu stvar (FOTO)

Saša Kovačević navikao je da od novinara sluša najrazličitija pitanja o svom emotivnom životu, a sada se najčešće postavlja pitanje - kada će njegova devojka Zorana obući belo?

Šarmantan kao i uvek džentlmenski odgovori da će vreme za venčanje doći spontano, pa ipak, svoju ljubavnu priču, koju već godinama gradi sa lepom Zoranom čuva od radoznalih pogleda.

Bilo kako bilo, čini se da je sada poželeo da zaintrigira javnost, pa se sa Zoranom na jednoj beogradskoj reviji pojavio savršeno modno usklađen, ali u all black stilu.

Pročitajte: Šta kaže Saša Kovačević o odnosu svoje devojke Zorane i njenog bivšeg Bogdana Srejovića?

Boško Karanović

 

Zorana i Saša prošetali su šetalištem pored Save, kao da šetaju crvenim tepihom na filmskom festivalu u Veneciji, a sve oči bile su uprte samo u njih.

Zorana je svojom pojavom plenila, odevena u romantični crni komplet, dok je crte lepog lica, istakla podignutom frizurom u afro stilu, koja ne prestaje da se komentariše.

Ni Saša nije bio ništa manje stilizovan, u crnoj košulji i pantalonama.

Boško Karanović

 

Ipak, posebnu pažnju privukli su osmesi na njihovim licima, kao i zaljubljenost, koja ni posle četiri godine ljubavi ne jenjava.

Komentari (0)

Loading