Celebrity News

Prvo pojavljivanje posle preljube: Đole i Vesna Đogani naizgled srećni, ali jedan detalj otkriva da nije sve kao što izgleda (FOTO)

Vesna i Đole Đogani prebrodili su težak period, nakon što je denser uhvaćen, kako sa porodičnom prijateljicom razmenjuje poljubac u svom automobilu. Ipak, Vesna je odlučila da Đoletu veruje da je reč o poljupcu "zahvalnosti", oprostila je sve, a sada su se prvi put pojavili zajedno u javnosti, nakon medijske bombe o kojoj se pričalo danima...

Prvo pojavljivanje posle preljube: Đole i Vesna Đogani naizgled srećni, ali jedan detalj otkriva da nije sve kao što izgleda (FOTO)

Posle afere o preljubi, Vesna i Đole Đogani na neko vreme povukli su se iz javnosti, onda su u intervjuu za magazin "Hello!" izneli pravu istinu o svom odnosu, a Vesna je svojom velikodušnošću i beskrajnim poverenjem koje ukazuje suprugu još jednom postala heroina u očima javnosti:

- Sigurna sam da bi mi rekao da ima drugu, baš kao što sam sigurna da mi ne bi vređao inteligenciju, kao što ne bih ni ja njemu. Balkan je patrijarhalna sredina, čega se mi ne odričemo, ali naš odnos je nestvaran do te mere da ponekad smeta drugim ljudima. Đole je uvek bio surovo iskren, čak i kad je znao da bi za naš posao bilo lagodnije da nije takav. Umeo je da mi kaže „nemoj to da obučeš, otpevaš, uradiš, izbegni tu temu u emisiji“, a onda bi mi do detalja obrazložio zbog čega. Kad bih ga saslušala i razmislila, shvatila bih da je u pravu. Uz njega sam sazrela u pristojnu, normalnu ženu, a danas je biti normalan gotovo isto što i biti vanzemaljac - rekla je tada Vesna i dodala:

Pročitajte: Nakon bombastičnog snimka prevare Đoleta Đoganija - Konačno reagovala Vesna

Boško Karanović

 

- To što smo odlučili da budemo javne ličnosti ne znači da smo bilo kome dozvolili da od nas pravi ono što nismo. Ne idemo po rijalitima, ne tražimo problematične sponzore, niti se družimo sa takvim ljudima. Šta onda hoćete od nas?

Posle ove priče, usledilo je i prvo javno pojavljivanje i sve oči bile su uprte u par, koji je proteklih mesec dana bio u centru medijskog interesovanja.

Iako su naizgled delovali srećno i nasmejano, na Vesninom licu videla se blaga tenzija. Da li zbog škakljivih pitanja, prisustva fotografa, ili tenzije, koja se među supružnicima još uvek nije stišala, ipak, činilo se da među nijma nije sve idilično, kako na prvi pogled izgleda.

Međutim, ljubav koju neguju već gotovo dve decenije

Komentari (0)

Loading