Celebrity News

Potvrđeno: Posle Kim Kardašijan, Kanje sada ljubi ovu zanosnu lepoticu (FOTO)

Devojka Kanje Vesta –udarna vest koja je potvrdila navode da je poznati reper preboleo svoju, sada već bivšu suprugu Kim Kardašijan.

Potvrđeno: Posle Kim Kardašijan, Kanje sada ljubi ovu zanosnu lepoticu (FOTO)

getty/Profimedia

Mnogo se šuškalo da je Kanje pronašao svoju utehu nakon razvoda, i to u naručju ruske manekenke, ali do sada je sve bilo nas nivou "rekla kazala". Međutim, dokazi potvrđuju navode, da se rodila romansa između njih dvoje.

Paparaci nisu gubili vreme, nego su uhvatili Kanjea u društvu prelepe ruske manekenke Irine Šajk kako zajedno ulaze u njegov privatni avion.

Novopečeni par pokušao je da se sakrije od paparaca, sa kapuljačama preko glave, ali im nije uspelo. Iako su u avion ulazili odvojeno, svima je bilo jasno da ništa u ovoj situaciji nije slučajno.

 

Na ekskluzivnim fotografijama koje je pribavio "Daily Mail", može se videti zaljubljeni par prilikom romantične šetnje u Provansi u Francuskoj, gde su zajedno boravili u luksuznoj vili koja se prostire na više od 600 hektara zemlje, pod nazivom "Villa La Coste".

Pročitajte: Kanje Vest prekinuo dvomesečno ćutanje: Isplivali novi detalji razvoda najpopularnije rijaliti zvezde

 

Manekenka je neko vreme bila sama nakon što je pre dve godine prekinula vezu s glumcem Bredlijem Kuperom, s kojim ima ćerku Leu De Seinu. Pre Kupera, Irina je pet godina u vezi bila s Kristijanom Ronaldom.

Komentari (0)

Loading