Celebrity News

Nikola Jokić je na krovu sveta, ali krije strašnu porodičnu tajnu! Nasilje, hapšenje… OVO SU DETALJI!

Autor: | 10/06/2021

Brat Nikole Jokića, Strahinja zbog svog nedoličnog ponašanja u više navrata privlačio je pažnju sedmoj sili u Srbiji i Americi. Nasuprot tome, centar Denver Nagetsa, Nikola Jokić se trenutno nalaži u žiži svetske javnosti jer je nedavno proglašen za najboljeg igrača NBA lige.

Nikola Jokić je na krovu sveta, ali krije strašnu porodičnu tajnu! Nasilje, hapšenje… OVO SU DETALJI!

Slavni košarkaš Nikola Jokić ima dva rođena brata Strahinju i Nemanju, porodicu koja uvek uz njega, jer su tu i da pohvale i kritikuju. Iako su njegov najveći oslonac, njegov najstariji brat Strahinja nije baš najsvetliji primer porodice Jokić.

Pre dve godine u Denveru optužen je zbog navodnog davljenja i sprečavanja svoje devojke da dovoze pomoć. Naime, razlog za sukob je izbio kada je njegova izabranica počela da priča o svojim bivšim frajerima, što je njega razbesnelo da nije mogao da se kontroliše, prenose mediji.

Njega su američki mediji predstavljali i kao "budućeg zlikovca iz filmskog serijala „Umri muški“". Navodili su da je obučen za telohranitelja, da je savladao i brojne borilačke veštine. On redovno trenira MMA u lokalnoj teretani, a vlasnik je u februaru 2017. rekao da braća Jokić na treninge dolaze najmanje pet puta nedeljno.

Pročitajte: Iznenadićete se - Nakon što je potpisao veliki ugovor sa Denverom Nikola Jokić je sebi kupio ovo (VIDEO)

 

 

- Oni su pogrešni momci sa kojima biste želeli da se zakačite - kroz šalu je rekao tadašnji Nikolin saigrač iz Denvera, Italijan Danilo Galinari.

Strahinja i Nemanja, starija braća Nikole Jokića, poznati su u Americi i vrlo često pruisustvuju mečevima svoga brata. Strahinja je već imao napad besa u javnosti, kada je “poludeo” na arbitra zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenje.

Komentari (0)

Loading