Celebrity News

Svi detalji tajnog venčanja Ane Sević! A burma i cena će vas šokirati! (FOTO)

Burma Ane Sević odala je pevačicu, koja je svoje venčanje uspela potpuno da sakrije od medija. Ana Sević sada je gospođa Nedeljković, a premijeru prstena imala je na promociji albuma Suzane Jovanović.

Svi detalji tajnog venčanja Ane Sević! A burma i cena će vas šokirati! (FOTO)

Kada je pre nekoliko dana u medijima poput bombe odjeknula vest da se Ana Sević verila, niko nije mogao da nasluti da se iza fotografije sa opisom "DA" krije mnogo više od toga.

Naime, pevačica koja iza sebe već ima brak sa Darkom Lazićem, zaklela se na večnost svom izabraniku Danijelu Nedeljkoviću. Svoje venčanje držala je u tajnosti, a da je do braka ipak došlo, javnosti je postalo jasno, kada se na jednom događaju, Ana Sević pojavila sa burmom na ruci.

Pročitajte: Samo skupo za Anu Sević - Danijel ne žali pare za majku svog deteta

Boško Karanović

 

U pratnji svog, sada već supruga Danijela, Ana je blistala, a sa lica nije skidala osmeh. Ipak, svi pogledi uprti su bili u njenu ruku, tragajući za vereničkim prstenom, umesto koga pevačica na domalom prstu desne ruke nosi burmu.

Burma Ane Sević, brenda Kartier, vredna čak 3.750 evra dokaz je da je Danijelu u tajnosti rekla "DA".

Boško Karanović

 

Pevačica je za domaće medije potvrdila da je rekla da, ali da je ponosna i srećna što je uspela da sve sačuva od javnosti. Otkrila je i da je tog dana, baš kao i svaka mlada nosila belo.

 

Komentari (0)

Loading