Celebrity News

Fotografija otkrila sve: Evo kakav je zapravo odnos Ildinog supruga i Gordane Šaulić

Suprug Ilde Šaulić, Bojan Vučković, bio je uz Ildu i u najtežim trenucima. Od rođenja ćerkice Eme, pa do tragičnog gubitka oca, i spontanog pobačaja, on je bio najčvršći oslonac i motiv da Ilda sa osmehom krene dalje.

Fotografija otkrila sve: Evo kakav je zapravo odnos Ildinog supruga i Gordane Šaulić

Ilda, koja je izuzetno vezana za svoju porodicu, trudi se da sa ćerkom Emom i suprugom Bojanom što više vremena posveti mami Goci, bratu Mihailu i porodici sestre Sanele. Ipak, kako su deca odrasla i započela svoje živote, Goca često vreme provodi sama uz sećanje na pokojnog supruga, pa se Ilda trudi, da joj što češće pravi društvo.

O svom bolnom gubitku, Goca je jednom prilikom govorila za "Hello!" i tada je otkrila da se i danas nije oporavila od Šabanovog preranog i iznenadnog odlaska:

Ata Images

 

- Utehu nisam pronašla, i kako koji dan odmiče sve sam uverenija da nikada i neću. Previše je tuge, bola i nedostajanja… Ogromna je praznina nastala njegovim preranim odlaskom da bi išta moglo da je ispuni. Više od četiri decenije čitav moj svet vrteo se oko Šabana. Mi smo bili partneri u svemu, od braka, preko podizanja dece i brige o njima, sve do posla, koncerata i pesama. I onda, jednog kobnog jutra, sve to je nestalo. Ne znam kako bih to opisala, taj šok, osećaj praznine, tuge i nemoći. Kao da vam neko u sekundi uzme sav vazduh. I onda vas ostavi  da pokušate da preživite bez njega.

Iako živi sa uspomenama na pokojnog supruga, s vremena na vreme pristane da se pojavi u javnosti i to najčešće u pratnji nekoga od svoje dece. Ovoga puta, na promociju albuma Suzane Jovanović, koja je sa suprugom Sašom godinama porodični prijatelj Šaulićima, Goca je došla u pratnji ćerke Ilde i njenog supruga Bojana.

Pročitajte: Ispovest Ilde Šaulić - Proširenje porodice prepustila sam sudbini

Boško Karanović

 

Osim što su prisutni bili srećni što imaju retku priliku da je vide, mnogima je bilo drago što na Gocinom licu vide široki osmeh.

Naime, ćerka Ilda i zet Bojan sve vreme se nisu odvajali od nje, a u prijatnom razgovoru, Goca je barem na tren zaboravila bol i pustila osmeh da zablista. Upravo taj osmeh svedoči o njenom divnom odnosu ne samo sa ćerkom Ildom, koja je majčina slika i prilika, već i sa zetom, koji je ulaskom u njihovu porodicu, sa njima doživeo najteže, ali im priredio i mnoge lepe i nezaboravne trenutke.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading