Celebrity News

Kako žive deca sa Dedinja: Atina i Nika Tošić otvorile letnju sezonu na bazenu svoje majke (FOTO)

Atina i Nika Tošić iz dana u dan čini se postaju sve veće zvezde društvenih mreža. Svaki korak ćerkica Duška Tošića i Jelene Karleuše pomno je praćen, a one su javnosti postale interesantne gotovo kao njihovi roditelji.

Kako žive deca sa Dedinja: Atina i Nika Tošić otvorile letnju sezonu na bazenu svoje majke (FOTO)

Skromne, nasmejane i odmerene, Atina i Nika Tošić devojčice su za primer, a roditelji mogu samo da budu ponosni na njihove školske uspehe i vladanje.

Sada kada se časovi privode kraju, čini se da njih dve imaju malo vremena za odmor i zabavu, a kako su veoma bliske nije im potrebno društvo, jer su jedna drugoj najbolje prijateljice.

Pročitajte: Evo zbog čega svi komentarišu nove fotografije Atine Tošić (FOTO)

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića odlučile su se za malo zabave i otvorile su letnju sezonu na bazenu porodične kuće. Kako su počeli topli dani, devojčice su odlučile da neko vreme provedu kupajući se, a na društvenim mrežama podelile su i par "selfija", koji otkrivaju prostranu unutrašnjost dvorišta u porodičnoj vili na Dedinju.

Pročitajte: Duško Tošić snimao ćerku Niku na putu do škole, iznenadiće vas šta radi u kolima! (VIDEO)

Mama i tata potrudili su se da za svoje devojčice stvore pravi mali raj, ušuškan i zaklonjen od očij javnosti, kako bi one mogle bezbrižno da uživaju u svakom trenutku.

Komentari (0)

Loading