Celebrity News

Srce joj je bilo slomljeno: Ovu lepoticu Igor Kojić ostavio je zbog Severine! (FOTO)

Bivša devojka Igora Kojića ostala je slomljena, kada ju je fudbalski menadžer ostavio zbog Severine. Iako je tada priča o krahu ove ljubavi punila novinske stupce, danas se malo ko seća da je Igor oimao tajnu romansu sa ovom poznatom glumicom.

Srce joj je bilo slomljeno: Ovu lepoticu Igor Kojić ostavio je zbog Severine! (FOTO)

Brak Igora i Severine u žiži je interesovanja već više od godinu dana. Da li su zajedno ili ne, javnosti nije poznato, ali je potpuno jasno da ih kilometri razdvojenosti sprečavaju da uživaju jedno u drugom.

Iz dana u dan, sve više izgleda kao da su Seve i Igor odlučili da krenu dalje i da svako na svoj način otpočinje neka nova poglavlja, ipak o tome su rešili mudro da ćute.

Miloš Nadaždin

 

Kada je Severina pre više od godinu dana spakovala kofere i napustila porodičnu vilu Kojića na Bežanijskoj Kosi, Igor je ostao slomljena srca, a spas od tuge potražio je u veri. Ipak, čini se da je sudbina u tom trenutku zakucala na vrata Igora Kojića kako bi raščistila neporavnane račune iz prošlosti.

Naime, bivša devojka Igora Kojića ostala je slomljenog srca, kada je on, zbog Severine odlučio da je napusti. Iako se tajne veze, koja je trajala mesecima, glumice i fudbalskog menadžera malo ko seća, Katarina Radivojević nekada je bila ostavljena.

Pročitajte: Katarina Radivojević ekskluzivno za "Story" - Kako sam se vratila pravoslavlju

Filip Cvetković

 

Inače, Katarina nema sreće sa hrvatskim lepoticama, jer ju je i Vidoje Ristović svojevremeno ostavio zbog voditeljke Nikoline Pišek.

Bilo kako bilo, Igor Kojić stavio je tačku na ljubav sa Katarinom, kako bi uživao u sreći sa Seve. Ipak, čini se da je njegova nepomućena sreća bila kratkog veka, a na veliku ljubavnu priču navukli su se tamni oblaci, koji nikako da prođu.

Komentari (1)

Loading
Mita Krstic

12:19 24.08.2021

Jednom prelepa i divna glumica, ali u odabiru partnera tragicna!!! Zelim joj sve naj lepse u zivotu, i da je neki Princ usreci..