Celebrity News

Kao u telenoveli: Bivši muž Dane Karić bio je prvi dečko njene sestre Danijele!

Prvi dečko Danijele Karić, u koga je u tinejdžerskim godinama bila ludo zaljubljena, kasnije je oženio njenu sestru od strica, Danu...

Kao u telenoveli: Bivši muž Dane Karić bio je prvi dečko njene sestre Danijele!

Danijela i Danica Karić, ćerke Bogoljuba i Dragomira Karića, oduvek su bliske. Njihov rad na bendu "D'n'D" bio je veoma popularan tokom dvehiljaditih, kada su sestre postavljale muzičke trendove.

Od pubertetskih dana jedna drugoj su najbolje prijateljice, rame za plakanje i velika podrška. Ipak, malo ko zna da njihov odnos krije i jednu neobičnu tajnu.

Pročitajte: Devet godina duga ljubav ugasila se u trenu! Pre Ivana, Danijela Karić bila je u braku sa ovim fudbalerom, sa kojim ima dvoje dece (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Karic (@danakaric)

Naime, prvi dečko Danijele Karić, za kojim je u vreme kada je bila tinejdžerka "ludela", godinama kasnije postao je muž njene sestre Dane.

Da je Daniel Đokić, koga je Danica volela više od života, bio slab na žene iz porodice Karić, svedoči i činjenica da je za vreme braka imao aferu sa Elenom Karaman, tada, takođe Karić, koja je  i bila jedan od ključnih razloga razvoda Dane i Danijela.

Veza Danijele i Daniela dogodila se davno i Dani nije smetalo što je među njima nekada postojalo "varnica", sa sestrom Danijelom nikada nije narušila odnos. 

Pročitajte: Ludo ga je volela sve dok nije saznala da je vara sa snajom! Ovo je prvi muž Dane Karić (FOTO)

Instagram

 

U Daniela je bila ludo zaljubljena, volela ga je nestvarno, a kada je 2012. rešila da na brak, o kome javno nikada nije govorila, stavi tačku, javnosti je ostalo samo da nagađa da li je po sredi bila preljuba, ili nešto sasvim drugo.

Daniel danas živi i radi u Nemačkoj, dok su njegove bivše ljubavi Dana i Danijela u srećnim brakovima sa svojim muževima Nikolom i Ivanom, sa kojima imaju porodice.

Komentari (0)

Loading