Celebrity News

TREĆA SREĆA: Udala se glumica Jelena Veljača, posle dva teška razvoda ne gubi veru u brak (FOTO/VIDEO)

Udala se Jelena Veljača, glumica i rediteljka zablistala je na bajkovitoj ceremoniji u Zagrebu.

TREĆA SREĆA: Udala se glumica Jelena Veljača, posle dva teška razvoda ne gubi veru u brak (FOTO/VIDEO)

Biće valjda treća sreća za hrvatsku glumicu Jelenu Veljaču (40) koja je danas pred matičarem izgovorila sudbonosno "da", premda je u prošlosti ostavljala malo prostora za takvu mogućnost. Ona se udala u bajkovitoj ceremoniji u Botaničkom vrtu u samom srcu Zagreba za partnera Vita Turšića s kojim je poslednjih godinu dana bila u emotivnoj vezi. Svečanosti su prisustvovali članovi njihovih porodica i najbliži prijatelji, a Jelenina ćerka Lena bila je devojčica zadužena za cveće, dok je Vitov sin David nosio prstenje.

Venčanju su prisustvovale brojne Jelenine prijateljice i koleginice, među kojima i kuma Matea Kotlar, a Vitov kum bio je njegov dugogodišnji prijatelj Marko Jurčić.Upravo kumovi za mladence su spremili posebno iznenađenje, poklon u vidu bračnog putovanja, čija destinacija još nije otkrivena. Veljača se opredelila za decentnu kratku venčanicu koju potpisuje Aleksander Mekvin, a cipele sa potpisom brenda "Džimi Ču" bile su poklon njenih prijateljica.

Pročitajte: Treća sreća: Jelena Veljača ponovo rekla “da”

Supružnici su se upoznali prilikom Jeleninog gostovanja u Vitovom podkastu "BizCasting", a već tom prilikom bilo je jasno da sevaju varnice između njih. Turšić je navodno bio potpuno zaluđen šarmantnom glumicom i rediteljkom, a dovoljno je reći da je ona u Vitu pronašla razlog da učini nešto što je mislila da više neće.

- Udala bih se i treći put, teoretski, jer verujem u ljubav i jer verujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala dvostruko verovati da je taj treći put zaista zauvek - rekla je jednom Veljača, a valjda je sada dobro procenila.

Komentari (0)

Loading